FAQ - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.FAQ - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.FAQ - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.FAQ - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.FAQ - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.FAQ - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.FAQ - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.FAQ - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.FAQ - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

FAQ

FREE SHIPPING ON ALL OVER $500

Alpha Pharma Online Steroids Shop

GET YOUR ORDER WITHIN 8-20 days!

Er du et legitimt selskap?

Vi er en profesjonell postordretjeneste lisensiert til å selge og distribuere farmasøytiske produkter. Vi har vært etablert i over 5 år, og leverer originale, høykvalitets anabole steroider og kroppsbyggingsrelaterte produkter, reseptfritt over Internett.

Må jeg oppgi en resept for å kunne bestille?

Nei, det kreves IKKE resept for å bestille noen av våre produkter.

Hva er kvalitetsnivået på produktene dine?

Alle produktene våre er 100 % originale da de er hentet direkte fra noen av verdens mest kjente legemiddelprodusenter. Du vil legge merke til effekten av disse høykvalitetsstoffene fra øyeblikket av din første injeksjon eller fra det første orale produktet tas.

Merkene vi hovedsakelig driver med er Alpha Pharma, BM Pharmaceuticals, British Dragon, Dragon Pharma, Eminence Labs, Maxtreme, Vermodje blant andre.

Alle produktene våre er hentet fra de samme produsentene eller distributørene som leverer til medisinsk industri for å sikre at vi ikke gir deg produkter som ikke er fullt ut legitime.

Er det lovlig å kjøpe disse produktene?

Siden lovene er forskjellige fra land til land, anbefaler vi at du kontakter en kvalifisert advokat eller spesialist angående regelverket og restriksjonene i det angitte landet.

Hvilke rabatter tilbyr du?

Vi har følgende liste over rabatter tilgjengelig i denne gjeldende perioden:

  • Hvis du betaler med bankoverføring, pengeoverføring (f.eks. PayPal), eller i Bitcoin, vil du motta 5 % rabatt på enhver bestilling under 700 USD, eller 10 % rabatt på enhver bestilling verdt over 700 USD.
  • Gjentatte bestillinger under $750 kvalifiserer for 5% rabatt, og bestillinger over $750 vil ha rett til 10% rabatt (uavhengig av betalingsmetode).

Vi tilbyr også ulike sesongbaserte salg og kampanjer, for eksempel rabatter på våre steroidsykluser, til våre faste kunder.

Vi har ingen begrensninger i vår bestillingsprosess for hvor mye du kan bestille. Du bør imidlertid rådføre deg med en kvalifisert person angående antallet du ønsker å bestille, siden det kan være importregler for de spesifikke produktene.

Vi anbefaler at våre førstegangskunder foretar et første testkjøp for å bygge tillit til produktene og tjenestene våre. Deretter, hvis du velger å fortsette å kjøpe fra oss, vil vi gjerne betjene deg igjen.

Hvordan sendes bulk-/store mengder bestillinger?

Vi bruker ganske små pakkekonvolutter for å sende varene dine, siden vi har funnet ut at dette er den mest diskrete metoden for å foreta leveranser da de tiltrekker seg minst oppmerksomhet fra tollerne.

Hvis bestillingen din er for stor til å passe inn i en av disse konvoluttene, deler vi den opp i nødvendig antall separate pakker etter behov.

Uansett hvor stor bestillingen din er, forsikrer vi deg om at det brukes samme grad av forsiktighet og skjønn ved pakking av større bestillinger som vi gjør med alle våre mindre bestillinger.

Videre oppgir vi alltid en fast leveringspris og håndteringsgebyr uansett hvor stor ordrestørrelsen din måtte være.

Disse betalingsmetodene krever ingen bekreftelse og kunder som bruker dem får 10 % rabatt  på store bestillinger hver gang de betaler ved hjelp av noen av disse alternativene. Dette skyldes de høyere kostnadene fra kredittkortleverandører når de foretar store kjøp med kredittkort.

Våre gjentakende kunder vil også motta rabatter på hver ny bestilling og er velkommen til å betale med kredittkort for et hvilket som helst beløp, når vi har etablert tillit til å vite at sjansene for kredittkortsvindel er mindre sannsynlige.

Hvordan behandles betalingen min?

Når du har sendt inn betalingen med kredittkort, kan vi kreve at du bekrefter bestillingen din. Dette er grunnen til at vi må ha ditt  gyldige telefonnummer . Hvis bestillingen ikke består vår betalingsverifiseringsprosess eller hvis vi ikke kan kontakte deg, vil ikke kredittkortbetalingen din aksepteres, og vi vil tilby deg en alternativ betalingsmåte (som beskrevet ovenfor).

Først når betalingen din er bekreftet og har bestått vår anti-svindelkontroll, vil kortet ditt bli belastet. Vanligvis behandles og klareres godkjente betalinger innen 1-2 virkedager, og vi vil umiddelbart sende bestillingen din videre til frakt.

Jeg har lagt inn en bestilling, men kortet mitt er ikke belastet?

Kortet ditt belastes ikke umiddelbart etter ditt første kjøp. Verifiseringsprosessen tar fra 2 timer til 2 virkedager. Hvis kortet ditt ikke er belastet innen 2 virkedager etter at kjøpet er fullført, vennligst kontakt oss, så vil vi undersøke dette umiddelbart for deg.

Kan jeg betale via bankoverføring og er det noen fordeler ved å velge denne betalingsmåten?

Ja, vi tilbyr til og med 5 % rabatt  på alle bestillinger som betales via bankoverføring. I tillegg  dekker vi eventuelle bankoverføringsgebyrer !

For eksempel, hvis totalsummen for bestillingen er $400 og du velger å betale via bankoverføring, er totalbeløpet for bestillingen din inkludert rabatten bare $365:

$400 – $20 (5 % rabatt) = $380

$380 – $15 (bankoverføringsgebyr) = $365.

Hvis totalbestillingen din er mer enn $750, tilbyr vi 10 % rabatt  sammen med alle andre rabatter du måtte ha (returkunderabatter, kampanjekoder eller spesielle kampanjerabatter), pluss at vi kompenserer for eventuelle bankoverføringsgebyrer som angitt ovenfor.

Europeiske kunder kan betale via Uberweisung (Tyskland) og IBAN-overføring til vår EU-bankkonto. SEPA-overføringer er gratis, og du får 10 % rabatt  på enhver bestilling.

Betalinger som gjøres via bankoverføring krever ingen bekreftelse og behandles normalt og tar bare 1–2 virkedager å avklare. Dermed får du ikke bare rabatt, men bestillingen din kommer også tidligere!

Er leveringsadressen min forskjellig fra faktureringsadressen?

Så lenge navnet på kredittkortet og navnet på pakken er det samme, er ikke dette et problem.

Men hvis vi blir bedt av vår betalingsgatewayleverandør om å dobbeltsjekke om bestillingen er gyldig, vær forberedt på at vi kan be deg om å gi ytterligere bekreftelse.

Hvis faktureringslandet er forskjellig fra forsendelseslandet, vil vi kreve at du betaler via en alternativ betalingsmetode.

Når kan jeg forvente at bestillingen min blir levert?

Estimert leveringstid er i gjennomsnitt 5-17 virkedager, avhengig av destinasjon:

Frakt til Norge, Canada, Europa og Asia tar vanligvis 5-12 virkedager.

Frakt til Sør-Afrika og andre destinasjoner tar vanligvis 8-17 virkedager.

Hvor lang tid tar hele prosessen fra jeg legger inn bestillingen til jeg mottar varene?

En ordrebekreftelse med listen over kjøpte produkter vil bli sendt til din kontakt-e-post når bestillingen er lagt inn.

Når betalingen er mottatt, behandler og sender vi bestillingen din innen 2-5 virkedager. Frakttider kan avhenge av ulike faktorer, for eksempel forsendelsesmåten, posttjenestens effektivitet, fortolling, internasjonale transitttider og så videre. Dette er grunnen til at vi kun kan gi deg en omtrentlig leveringsdato, som er basert på våre historiske data og tidligere erfaring med ved hjelp av tjenestene til enkelte posttjenesteleverandører.

De fleste av kundene våre er basert i USA, og basert på erfaring er gjennomsnittstiden det tar før bestillinger kommer så raskt som 5 virkedager, helt opp til 12 virkedager.

Sender du til postbokser?

Ja, vi sender til postbokser.

Hvor sender du fra?

Frakt arrangeres fra India, Singapore, Thailand og EU. Organisasjonsnavnet vårt er ikke angitt på noen pakke, og forsendelser gjøres fra forskjellige forsendelsessteder for å sikre maksimal diskresjon og høyest sannsynlighet for vellykket levering.

Hvilke land sender du til?

Vi sender over hele verden!

Er det en mulighet for leveringsforsinkelse?

Det er mulig ja, da noen eksterne faktorer som posttjenesteeffektivitet, fortolling, internasjonal transitt osv. er utenfor vår kontroll. Dette er grunnen til at vi bare kan gi deg en tilnærming basert på vår erfaring fra tidligere.

De fleste luftpostpakker ankommer vanligvis innen 5–10 dager, men vanskelig tilgjengelige destinasjoner kan ta opptil 10–15 virkedager.

Dette er en refleksjon av inkonsekvenser med ulike postrepresentanter og ikke tjenestene som tilbys av oss. De viktigste forsinkelsene skjer vanligvis på grunn av fortolling i visse land hvor produktene sendes fra og igjen ved fortolling i destinasjonslandet. Hvis du finner ut at sporingsnettstedet sier at bestillingen din har stått stille på ett sted de siste 5 dagene, er dette hovedårsaken til at dette skjer.

Hvorfor tar det så lang tid før bestillingen min når meg?

Hver internasjonal forsendelse går normalt gjennom følgende trinn og prosesser før den når deg:

  1. Transitt fra vårt lager gjennom den lokale posttjenesten til det nasjonale postknutepunktet i opprinnelseslandet;
  2. Behandling for eksport i utgangshavnen;
  3. Luftpostovergang til destinasjonslandet;
  4. Importbehandling ved inngangsporten;
  5. Transport fra et nasjonalt eller regionalt postknutepunkt til ditt lokale postkontor.

Hvert påfølgende trinn har innvirkning på leveringstiden. Selv om de fleste av disse trinnene er vellykket utført raskt, er ineffektivitet eller midlertidig inaktivitet under et enkelt trinn nok til å forlenge leveringstiden over den vanlige og tildelte tidsrammen.

Hvordan kan jeg spore leveringen min på nettet?

Ved vellykket betaling frigis bestillingen din for frakt av vårt lager til leverandøren av posttjenester, som vil utstede en sporingskode innen 2-5 virkedager.

Vi bruker EMS (USPS), et fraktselskap som tilbyr pakkesporing, og de krever en signatur ved ankomst av produktet som bevis på mottak.

Alle pakker kan spores via disse sidene:

https://www.usps.com

For bestillinger som sendes til amerikanske adresser, når varene allerede har passert amerikansk toll.

http://www.aftership.com

For bestillinger sendt til et hvilket som helst land under alle stadier av leveringsprosessen.

Sporingsnettstedet gjenkjenner ikke sporingskoden?

Sporing kan bare gjøres etter 72 timer, som er når leverandøren av posttjenesten utsteder oss sporingskoden når den har klarert ved tollutfartshavnen.

Hvis sporingskoden fortsatt fremstår som ugyldig på sporingsnettstedet etter 3 virkedager, vennligst kontakt oss umiddelbart, så skal vi undersøke dette umiddelbart.

Vi anbefaler at våre Norge-kunder bruker  nettstedet www.aftership.com  til pakken når den amerikanske innreisehavnen. etter det kan du bruke www.usps.com – siden til å spore pakken din uansett hvor den er i Norge. Vi anbefaler at du registrerer e-postadressen din på USPS-siden for å få daglige oppdateringer om bestillingens leveringsstatus.

Sporingsnettstedet viser at bestillingen min ikke har flyttet seg på flere dager?

Vanligvis skjer dette når varer oppbevares i tollen og venter på fortolling, så vær så snill å ikke bekymre deg unødvendig.

Hvis imidlertid sporingskoden din indikerer at ingen fremgang har blitt gjort innen 10 dager, vennligst kontakt oss, så skal vi undersøke saken. Vi anbefaler også at du kontakter ditt lokale EMS (USPS)-kontor og ber dem om å gi mer detaljert informasjon om hvor pakken er i øyeblikket.

Er en signatur nødvendig for frakt og hvorfor?

Ja, forsendelsesmetoden vår krever en signatur fra din side ved levering. Dette lar oss bekjempe eventuelle uredelige tilbakeføringer i tilfelle en kunde mottar bestillingen sin, men feilaktig hevder at de aldri har mottatt den.

Hvis du ikke trenger en signatur ved ankomst på grunn av arbeidsplanen din eller manglende tilgjengelighet på grunn av reiseplaner, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam for ytterligere forsendelsesalternativer.

Vi har en praktisk talt feilfri suksessrate når det gjelder å vinne falske kredittkorttvister, da vi fører detaljerte journaler i tilfelle vi trenger å fremlegge bevis til kredittkortleverandøren på at pakken ble mottatt. Dette inkluderer historisk korrespondanse med den aktuelle kunden, bestillingsdetaljer, bilder av pakken tatt ved pakking og varslene vi mottar fra posten som bekrefter at varen er levert.

Hvis en kunde sender inn et slikt falskt krav og følgelig taper tvisten, kan kredittkortleverandøren belaste dem med opptil $200 i gebyrer, og i tillegg kan dette påvirke kreditthistorikken deres i det lange løp.

Hva om pakken min blir beslaglagt av tollen?

Selv om det er fullt mulig, er det svært usannsynlig med tanke på vår erfaring med å levere pakker, både til USA og mange andre internasjonale land tidligere.

Likevel har vi en 100 % erstatningspolicy for alle varer som er beslaglagt av tollvesenet, noe som betyr at vi sender disse varene på nytt gratis. Du kan alternativt be om en kreditt på kontoen din for å kjøpe forskjellige produkter på nettstedet vårt i stedet.

I det sjeldne tilfellet at bestillingen din blir beslaglagt, vil vi kreve at du sender oss en e-post med den offisielle meldingen du mottok fra postkontoret som eksplisitt sier at tollvesenet konfiskerte varene, og vårt kundeserviceteam vil sørge for omsending av de beslaglagte varene innen 3 virkedager.

Varer mangler i bestillingen min. Hva gjør jeg?

Vennligst kontakt oss hvis dette har skjedd.

Ta bilder av pakken og innholdet du mottok, inkludert de ytre etikettene, og send dem til teamet vårt slik at de kan se på problemet og forhindre at slike problemer oppstår i fremtiden.

Det tar vanligvis mindre enn 2 virkedager å undersøke hva som forårsaket feilen. Vi vil umiddelbart sende de manglende varene, eller tilby en delvis refusjon eller kreditt til et nytt kjøp, og i tillegg vil vi tilby deg rabattkuponger som du kan bruke på fremtidige kjøp for å kompensere for ulempen.

Hvordan kontakter jeg deg?

Siden våre tjenester utelukkende utføres online, anbefales det å kontakte vår salgsavdeling via skjemaet på vår Kontakt oss – side.

Meldingsforespørsler og forespørsler sendt via skjemaet blir vanligvis besvart innen 24 til 48 timer, men noen ganger kan det ta opptil 2 virkedager før vi svarer hvis meldingen din ble sendt inn på en fredag, eller hvis teamet vårt er overveldet.