Buy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroideKøbe Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroiderComprar Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma esteroidesOstaa Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidsköpa Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroids
Altamofen-20 (Alpha Pharma)

kr294.60

Altamofen-20 (Alpha Pharma)

kr294.60

Produsent: Alpha Pharma Kategori: Antiøstrogener Stoff: Tamoxifen citrate (Nolvadex) Pakke: 20mg 50 piller

Varenummer: 564 Kategorier: , Stikkord:

Altamofen er et effektivt anti-østrogent medikament med egenskapen å øke produksjonen av endogent testosteron. Legemidlet produsert det farmasøytiske selskapet Alpha Pharma inneholder det aktive stoffet Tamoxifen Citrate. I idrettspraksis brukes det effektivt både etter og som en del av steroidkurs, for å forebygge og minimere konsekvensene. Som ment er det et anti-østrogent middel.

Egenskaper og effekter

Tamoxifen er en selektiv østrogenreseptorblokker. Håndteringen er basert på evnen til å blokkere østrogenreseptorer: stoffet og noen av dets metabolitter konkurrerer om bindingssteder med østrogene (kvinnelige) hormoner, og forhindrer og minimerer dermed deres negative Effekter (inkludert på hypothalamus-hypofyse-testikkelen, som, som et resultat, har en positiv effekt på produksjonen av endogent testosteron).

Under bruk kan Tamoxifen effektivt forhindre utviklingen av østrogenavhengige sideeffekter som gynekomasti, samt gjenopprette kroppens eget testosteron, som det er høyt verdsatt for av amatører og idrettsfolk ved hjelp av steroidprodukter. Det kan også indirekte indusere fettforbrenning og vanndrivende prosesser.

hvordan ta Tamoxifen

Den gjennomsnittlige anbefalte dosen av Tamoxifen varierer fra 10 mg til 40 mg per dag (henholdsvis en halv tablett – 2 tabletter per dag). Etter oral administrering absorberes stoffet raskt: den effektive konsentrasjonen oppnås på 4-7 timer. Bruken av Tamoxifen for post-cycle therapy (PCT) kan effektivt vare i flere uker, i gjennomsnitt opptil 3 uker, noe som er nok for de fleste idrettsutøvere til å komme seg og konsolidere resultatene av kurset.

Tamoxifen i seg selv er ikke et steroidmedisin, derfor er det trygt å bruke etter og under steroidkurs (avhengig av oppgavene). Det viser ikke uavhengig anabol og androgen aktivitet, men det er i stand til indirekte (ved å øke nivået av testosteron, som har de nødvendige egenskapene).

bivirkninger

tar Tamoxifen i kroppsbygging er ikke ledsaget av økt risiko for egne bivirkninger, men for å unngå potensielle konsekvenser er det nødvendig å utelukke kontraindikasjoner for bruk: overfølsomhet overfor stoffet eller komponentene i sammensetningen, graviditetsperioden eller amming hos kvinner ; med forsiktighet – med diabetes mellitus, øyesykdommer, nyresvikt, leversvikt, trombose, tromboembolisk sykdom, hyperlipidemi, leukopeni, hyperkalsemi og en rekke andre sykdommer.

Anmeldelser

Det er viktig å merke seg at anmeldelser av Tamoxifen av Alpha Pharma beskriver resultatet av stoffets håndtering er raskt merkbare, og dens egen side Effekter er praktisk talt ikke særegne for det. Sjelden (oftere i tilfeller av misbruk), kan side Effekter fra det endokrine, fordøyelsessystemet, sentralnervesystemet og andre systemer i kroppen utvikles.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Altamofen-20 (Alpha Pharma)”