Terms and Conditions - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Bedingungen und Konditionen - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Términos y condiciones - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Ehdot ja edellytykset - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Modalités et conditions - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Voorwaarden en Condities - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Termini e condizioni - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Villkor och bestämmelser - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

Vilkår og betingelser

WHEN PURCHASING FROM steroiderakjope.com


steroiderakjope.com forbeholder seg retten til å nekte å behandle eller sende bestillinger gjort på nettbutikken vår dersom kunden ikke bekrefter at de har akseptert og godtatt salgsbetingelsene som er skissert nedenfor.

Derfor, ved å legge inn en bestilling hos oss, bekrefter kjøperen at de er klar over og samtykker i å overholde selskapets forskrifter fastsatt her.

 1. Minimumsalderen for å bestille våre produkter og gjøre Bruken av våre tjenester er 18 år.
 2. Hvis kjøperens opprinnelsesland har andre importlover enn våre, er vi ikke ansvarlige for å bekrefte disse lovene og importrestriksjonene.
 3. Produktene transporteres på kjøpers egen risiko og med den forståelse at eventuelle rettslige skritt mot kjøperen for ikke å overholde forskrifter og importlover i destinasjonslandet vil bli holdt i reserve.

Som et resultat av svingende valutakurser kan prisene endres når som helst uten varsel.

Produktenes tilgjengelighet kan endres uten varsel.

Ordrekanselleringer etter betalinger har blitt behandlet vil ikke bli akseptert.

Vi bruker karbonfotopapir til å pakke produkter, som røntgenskannere ikke vil kunne se gjennom. Gi oss beskjed hvis du vil ha varene forkledd som spesifikke gjenstander for å forbedre leveringsskjønnet, f.eks. reisesuvenirer, videokassetter, leker osv.

Norge

Ekspressluftpost: 1-3 virkedager

Vanlig luftpost: Maksimalt 5-12 dager

EUROPA

Ekspressluftpost: 1-3 virkedager

Vanlig luftpost: 8-17 dager

TYSKLAND, CANADA OG AUSTRALIA

Kun rekommandert post: 8-17 virkedager

     Ingen ekspressfrakt er for øyeblikket tilgjengelig til disse destinasjonene, da de øker sjansene for at produkter blir konfiskert i tollen.

FRAKT FORSINKELSER

Fraktforsinkelser forårsaket av helligdager eller leveringstjenesteleverandøren dekkes ikke av oss. Hvis vi gir deg en leveringsdato, er det bare et estimat. Det er ikke noe ansvar på vår side for eventuelle tap eller skader påført av tredjeparter på grunn av forsinkelsen i leveringen av produktene til deg med mindre forsinkelsen var forårsaket av vår uforsiktighet.

Den elektroniske regningen du vil motta etter kjøpet vil inneholde ordrenummer, spesifikasjoner og spesifikasjoner, og brukernavn og passord (som du spesifiserte ved kjøpstidspunktet), som lar deg spore statusen til bestillingen din.

 1. FORTOLL
  Vi har en nesten perfekt suksessrate for å få bestillinger fortollet: 99,9 % til Norge, 99,5 % til Canada og Europa, og 97 % til Sør-Afrika. Vår erfaring er at det er bare 1 % sjanse for at produkter vil bli beslaglagt; i så fall vil vi erstatte hele tapet av bestillingen.
 1. Når varene er levert til din oppgitte leveringsadresse, og du har signert for og akseptert bestillingen, blir du eier av varene. Fra det tidspunktet vil vi ikke lenger være ansvarlige for tap eller skade på varene.
 1. LEVERINGSADRESSE
  Levering av de bestilte produktene vil kun skje til den adressen som ble spesifisert ved bestillingstidspunktet.
 2. FEIL FRAKTINFORMASJON
  Hvis kjøperen gir feilaktige fraktopplysninger, kan bestillingen bli feillevert eller returnert til avsender. Som et resultat av dette er vi ikke ansvarlige for ordretap, økonomiske tap eller annet som kan oppstå i forbindelse med feilleveringen. Varene våre kan ikke returneres da vi ikke oppgir en korrekt returadresse på pakken eller sine etiketter.
 3. OMSENDER BESTILLING
  Kunder som ikke er hjemme når forsendelsen skal leveres eller som ikke klarer å hente esken fra postkontoret i tide, vil ikke kvalifisere for bestillingen som sendes på nytt. Forsendelser sendes kun om de er konfiskert av tollvesenet eller skadet ved levering.
 1. Det er trykt en utløpsdato på utsiden av hver produktpakke. I de sjeldne tilfellene du får produkter som har utløpt, ikke bruk dem og informer oss så snart du kan. Bortsett fra dine lovbestemte rettigheter angående kvalitet og egnethet for formålet, gir vi ingen representasjoner eller garantier av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, angående noe vi selger, med mindre annet er spesifisert.
 1. For Bruken av produkter fra denne nettsiden fraskriver vi oss ethvert ansvar. Denne nettsiden (så vel som eventuelle sider knyttet til eller fra denne) oppmuntrer eller støtter ikke Bruken av anabole/androgene steroider eller andre medisiner. steroiderakjope.com, dets direktører og rettighetshavere er skadesløs og holdes skadesløse fra tap, kjent eller ukjent, forventet eller uforutsett som følge av Bruken av dette innholdet og kjøp av steroider.
 2. Vi går ikke inn for, oppmuntrer, besitter eller forsøker å skaffe anabole steroider eller andre kontrollerte stoffer, og vi kan ikke holdes ansvarlige for aktivitetene eller oppførselen til våre besøkende eller kunder.
 3. Fordi beskrivelsene og meningene som tilbys på dette nettstedet kun er forslag, er de ikke ment å være medisinske råd. Se alltid en autorisert lege før du tar noen av disse medisinene fordi feil og uten tilsyn kan ha skadelige og langsiktige uønskede Effekter på brukerne.
 4. Administrering av legemidler til mindreårige for å forbedre atletisk ytelse er sterkt fordømt.