Buy Anti Estrogens Products Online at Alpha Pharma StoreKaufen Antiöstrogene Produkte online bei Alpha Pharma StoreKøbe Anti-østrogener Products Online at Alpha Pharma StoreComprar Antiestrógenos Productos en línea en Alpha Pharma TiendaOstaa Anti-estrogeenit Products Online at Alpha Pharma StoreAcheter Anti-œstrogènes Produits en ligne sur Alpha Pharma Magasinkoop Anti oestrogenen Producten Online bij Alpha Pharma WinkelAcquistare Anti estrogeni Prodotti Online su Alpha Pharma NegozioComprar Anti-estrogénios Produtos Online na loja Alpha Pharmaköpa Anti-östrogener Produkter online på Alpha Pharma Butik

Anti østrogener

Kjøp generisk kamagra på nett

kjøpe kamagra

Alpha Pharma Butikk

Her kan du finne absolutt alle populære orale eller injiserbare steroider på nettet. Vi arbeider med merker som har et godt omdømme blant idrettsutøvere. Våre Alpha Pharma anabole steroider har aldri vært så enkle å kjøpe og så enkle å håndtere. For å kjøpe noen anabole steroider eller steroidsykluser – du trenger bare å legge dem i handlekurven din, og du vil kunne betale med kredittkort og nyte rask levering innen Norge, Storbritannia og alle andre land

Antiøstrogener til salgs på nett
Etter å ha tatt steroider i løpet av en periode, må mange idrettsutøvere tenke på å gjenopprette kroppen. Vi forstår alle ved hjelp av sterke medisiner som påvirker våre ytelser til hormonsystemet. Inntak av anabole steroider kan påvirke en endring i funksjonen til en idrettsutøvers kropp. Men noen stoffer anses å være mykere, mens andre er ekstremt kraftige. for alt er det ikke realistisk å oppnå tungtveiende indikatorer for vekst av muskelmasse og styrke på svake anabole stoffer. Det er derfor de fleste av oss tyr til tjæresterke stoffer. I dette tilfellet er det viktigst å ikke glemme gjenopprettingsprosessen.

Antiøstrogener er medisiner som tas sammen med en syklus av sterke steroider, eller under behandling etter syklus, for å redusere sideeffekter forbundet med steroidbruk.
Hva er PCT?
Post-cycle therapy (forkortet til PCT) er prosessen med å gjenopprette syntesen av kroppens egne gonadotrope hypofysehormoner (FSH og LH) og testosteron, blodsammensetning og leverstatus. Oftest produserer bare de første elementene, og sammensetningen av blod og lever neglisjeres.

Etter syklusbehandling etter steroider er nødvendig på slutten av enhver kurs, fordi selv et så svakt medikament som Oxandrolone, i løpet av et par måneder, reduserer produksjonen av kroppens naturlige testosteron med nesten to ganger. Inntaket av eksogent testosteron synker gonadotrope hormoner til null på 4-5 uker, og korte estere av trenbolon og nandrolon kan redusere testosteron nesten til null i løpet av få uker. Koriongonadotropin hemmer også produksjonen av FSH og LH veldig sterkt, etter flere injeksjoner reduseres de også nesten til null.
Hva er de viktigste preparatene som brukes til PCT?
Clomid er ikke et anabole steroid, det brukes mer presist i medisin for behandling av visse sykdommer. Det heter faktisk Clomiphene Citrate og brukes mye av idrettsutøvere etter en steroidkurs. Legemidlet har en god effekt på produksjonen av naturlig testosteron og har ikke høy toksisitet. Det bør påføres etter kursen, og perioden med Bruken av steroider bestemmer tidspunktet for utbruddet av PCT.

Tamoxifen er nøyaktig det samme som Clomid. Det gjelder ikke for anabole legemidler og brukes i medisin for å behandle visse alvorlige sykdommer. Idrettsutøvere bruker dette stoffet etter en kurs, men sjeldnere enn Clomid. Dette er på grunn av dens økte toksisitet og svakere innflytelse på gjenvinningen av den naturlige produksjonen av testosteron, men den anti-østrogene effekten er tydelig tilstede.

Anastrozol brukes til å forebygge gynekomasti, øke konsentrasjonen av testosteron i blodplasmaet, gi musklene definisjon og venøsitet ( ved å utjevne effekten av kvinnelige kjønnshormoner), minimer effekten av østrogener på hypothalamus-hypofyse-testikkelen. Anastrozol er det kraftigste stoffet mot aromatase, man kan si «tungt artilleri». Og hvis du kaster den ut i kamp, ​​må du være helt trygg på handlingene dine.

Exemestan ligner på Anastrozol, men er mindre vanlig. Den tilhører klassen aromatasehemmere og brukes direkte på AAS kurs. Dens hovedoppgave er å undertrykke aktiviteten til aromatase-enzymet.

Kabergolin er en blokkering av prolaktinproduksjonen. Legemidlet er uunnværlig for kurss ved hjelp av steroider som: nandroloner og trenboloner, alle deres estere. Et økt nivå av prolaktin medfører mange bivirkninger, som lav libido, derfor er kabergolin svært viktig i post-syklusbehandling.