Buy Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for SaleBesorgen Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroide till saluKøbe Androxine Online | Top Juridisk Anabolic Steroider til salgComprar Androxine Online | Top Legal Anabolic esteroides en ventaOstaa Androxine Online | Top Legal Anabolic  Steroidit MyytävänäAcheter Androxine Online | Top Legal Anabolic Stéroïdes à vendrekoop Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for Salecomprare Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for SaleBuy Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for Saleköpa Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for Sale
Androxine (Alpha Pharma)

kr90.00

Androxine (Alpha Pharma)

kr90.00

Produsent: Alpha Pharma Kategori: Injiserbart stoff: Trenbolone Pakke: 10 pærer (50mg/ml)

Varenummer: 682 Kategorier: , Stikkord:

Androxine (Tren Suspension) av Alpha-Pharma er et dynamisk stoff som er vannbasert Trenbolone Suspension. Vannbasen er utrolig smart skuespill. Derfor, generelt sett, gir Bruken av dette stoffet en rett linje for muskelmasse og er best så lenge blodnivået holdes stabilt.

I utgangspunktet er Androxine (Tren Suspension) det mest fantastiske steroidet som brukes av muskelhoder i dag. Tren Suspension er et steroid som er ekstremt anabole. Den er også konstruert på en måte som ikke aromatiserer. Dette, identifisert med dets høye steroidegenskaper, gjør musklene laget av dette stoffet av høy kvalitet og definert. Kunder av Trenbolone rapporterer generelt om store gevinster i muskelmasse av høy kvalitet, selv om fettet og vannet ser ut til å «myke» av. Androxine er imidlertid langt fra myk, med en anabole vurdering på 500! Trenbolon er et energisk fettforbrenningsverktøy, og mange vektløftere kommenterer at kroppen kan gjøre muskler til fett ekstremt raskt, selv når matrutinen deres ikke er riktig.

Sykler med Androxine

Androxine kan brukes i både skjære- og byggesykluser. De som ønsker å legge på seg muskelmasse kan inkludere androgene orale steroider, som Dianabol, i syklusen. Trenbolone- og Winstrol-stakken blir fortsatt sett på som en av de minst plagsomme klippe-/pre-konkurranse-kombinasjonene som noen gang har vært. Denne syklusen, brukt sammen med en streng diett og cardio, vil uten tvil skape eksepsjonelle resultater.

Androxine (Tren Suspension) er ikke et stoff for ungdom. Men for menn er den anbefalte doseringen av dette stoffet 200-600 mg pålitelig i en varighet på 6-10 uker. Det anbefales ikke å overskride disse doseringene og kursvarigheten, da dette kan forårsake risiko for bivirkninger.

Androxine bivirkninger

Androxine (Tren Suspension) vil gi alle normale steroidbivirkninger. Mange kunder rapporterer vill nattesvette mens misved hjelp av dette stoffet. For å bidra til å bekjempe denne negative effekten, anbefales det at kunder prøver å holde blodnivået så konsekvent som mulig.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Androxine (Alpha Pharma)”