Best Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron till salu | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron til salg | Bulking Steroidmejor anabólico Steroid Aquaviron en venta | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron Myytävänä | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron à vendre | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking SteroidBest Anabolic Steroid Aquaviron for Sale | Bulking Steroid
Aquaviron (Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India)

kr778.20

Aquaviron (Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India)

kr778.20

Produsent: Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India Kategori: Injiserbart stoff: Testosteronsuspensjon Pakke: 12 pærer (25 mg/ml)

Varenummer: 681 Kategorier: , , Stikkord:

Aquaviron eller Testosteron Suspension er et injiserbart steroid som inneholder ikke-esterifisert testosteron i en vannbase. Testosteron suspensjon er et legemiddel som brukes i behandlingen av mannlig hypogonadisme forårsaket på grunn av lave testosteronnivåer. Det er ganske enkelt foreskrevet til menn med kjente medisinske tilstander. Det hjelper med å gjenopprette nivået av testosteron i den mannlige kroppen. Blant utfordrerne har Testosterone Suspension et rykte for å være en utrolig banebrytende injiserbar, som anses som generelt viktig blant testosteronene.

Effekter av testosteron suspensjon

Dette steroidet har en veldig rask handling; den har evnen til å øke testosteronnivået på bare 2-3 dager. Derfor brukes Testosteron Suspension vanligvis av idrettsutøvere rundt tidspunktet for en konkurranse for å øke deres aggresjon (motivasjon) og øke selvtilliten deres for å sikre en bedre ytelse. Det gjør vanskelige oppgaver mye lettere å oppnå. Testosteron suspensjon brukes ikke i en masseøkende syklus, men i skjæringssykluser for å få styrke, utholdenhet og for å gi musklene en uttalt hardhet på kort tid.

Uavhengig av hvordan dette stoffet er effektivt for å bygge muskelmasse, er dets sideeffekter dessuten enestående utrolige. Testosteron suspensjon omdannes raskt til østrogen, og har et rykte for å være det mest upraktiske testosteronet å bruke når man ønsker å unngå vannretensjon. Gynekomasti er en større risiko med dette stoffet, så det kan normalt ikke brukes uten et anti-østrogen.

Bruk av stoffet

Testosteron suspensjon injiseres i huden eller musklene under medisinsk tilsyn av en lege. Dosen og hvordan du tar den avhenger av hva du skal tjære den til. Brukere vil vanligvis injisere «suspensjon» konsekvent, i en dose på 50-100 mg per dag i en varighet på 2 uker. Det vil kreve en insulinnål så fin som en 27 gauge. Dette krever at brukeren injiserer i mindre muskler, for eksempel delts.

bivirkninger

Den mest oppfattede sideeffekten av dette legemidlet inkluderer hudutbrudd, brystforstørrelse, forgrovning av stemmen og reaksjoner på injeksjonsstedet (pine, hevelse, rødhet). Det kan være teknikker for å redusere eller hindre dem. Indikasjoner som rask pust, redusert ereksjon og lavt antall sædceller kan bety at du bør slutte å tjære denne medisinen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Aquaviron (Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India)”