Buy online Deca 300 - Alpha Pharma SteroidsBesorgen online Deca 300 - Alpha Pharma SteroideKøbe online Deca 300 - Alpha Pharma SteroiderComprar online Deca 300 - Alpha Pharma esteroidesOstaa online Deca 300 - Alpha Pharma  SteroiditAcheter online Deca 300 - Alpha Pharma Stéroïdeskoop online Deca 300 - Alpha Pharma Steroidscomprare online Deca 300 - Alpha Pharma SteroidsBuy online Deca 300 - Alpha Pharma Steroidsköpa online Deca 300 - Alpha Pharma Steroids
Deca 300 (Dragon Pharma)

kr71.50

Deca 300 (Dragon Pharma)

kr71.50

Produsent: Dragon Pharma Kategori: Injiserbart stoff: Nandrolondekanoat (Deca) Pakke: 10 pærer (300mg/ml)

Varenummer: 708 Kategorier: , Stikkord:

Deca 300 fra Dragon Pharma er et steroid med høy anabol og lav androgen aktivitet. Stoffet består av Nandrolon Decanoate – en populær ester med høy effekt og langvarig effekt. Egenskapene til Decanoate snakkes om over hele kloden. I dag er det ikke noe problem å kjøpe Deca i Norge. Det er ganske dyrt, men effekten og mange anmeldelser som du kan finne over hele Internett vil forsikre deg om at det er verdt pengene.

Effekter av Deca

De fleste lesere vil bli overrasket over å vite at nandrolondekanoat også brukes til medisinske formål, det hjelper til å mette kroppen med oksygen, øker proteinsyntesen, reduserer mengden katabolsk hormon, styrker immunforsvaret og strukturen i kroppens bein. . Det er også et favorittmedisin for vektløftere, som har egenskapen til å vaske ledd og leddbånd, lindre smerte, betennelse, fremme restitusjon og helbredelse. Et av de mest effektive legemidlene i behandlingen av anemi.

Deca Doseringer

Den optimale dosen av Deca for hver idrettsutøver beregnes som 4 mg per 1 kg kroppsvekt. Siden varigheten av stoffet er omtrent 15 dager, anbefales det å ta injeksjoner en gang i uken. Derfor, hvis vekten din er 100 kg, vil den optimale dosen av steroid være 400 mg per uke. Gjennomløpet av Nandrolon Decanoate varer vanligvis i 8-10 uker.

Det er verdt å merke seg at kvinner trygt kan bruke det til sport og medisinske formål uten frykt for bivirkninger eller kurs, hvis doseringen ikke overskrider det tillatte området. Den sikre dosen for kvinner er 50 mg per uke (maksimalt 100 mg).

bivirkninger

Gynekomasti kan forekomme som en av de mulige bivirkningene, men det er usannsynlig at det skjer i normaliserte doser. Også, med tanke på at nandrolon tilhører 19-norsteroider, har den en lav forbindelse med androgener, så det kan være en redusert libido og midlertidig testikkelatrofi under kurset. For å beskytte deg mot en slik effekt av Nandrolon, kombiner den med kort testosteron, injiser testosteron ofte i lavere doser. På denne måten kan du opprettholde normale testosteronnivåer under kurset.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Deca 300 (Dragon Pharma)”