Buy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroids
Decabol (British Dragon)

kr58.00

Tomt på lager

Decabol (British Dragon)

kr58.00

Produsent: British Dragon Kategori: Injiserbart stoff: Nandrolondekanoat (Deca) Pakke: 10 ml hetteglass (250 mg/ml)

Out of stock

Varenummer: 801 Kategorier: , Stikkord:

Decabol er et stoff som hovedsakelig brukes i sportsindustrien, mange individer tar Nandrolon Decanoate for kroppsbygging. Når vi snakker om muskelbygging med Deca, mener vi kolossale volumer, fordi en løpet av Nandrolon Decanoate er standard for kroppsbygging og det er lite å sammenligne med det.

Egenskaper til nandrolondekanoat

Decabol har en Decanoate-ester knyttet til seg som gradvis frigjør nandrolonhormonet i kroppen etter å bli injisert. To injeksjoner per uke er tilstrekkelig for å opprettholde stoffets nivå i blodet.

I sin struktur er Nandrolon veldig lik testosteron. Hovedforskjellen mellom dem er fraværet av et karbonatom i 19-stillingen, noe som gjør det mer likt progestiner. Takket være dette gir Deca betydelig mindre androgen effekt sammenlignet med testosteron.

Idrettsutøvere som ofte blir testet, må strengt unngå tjære dette steroidet da det forblir i kroppen over en lengre periode. Hvis du vil ha steroidet som forsvinner fra kroppen ganske raskt, bør du bruke testosteronpropionat. Deca er enormt populær blant idrettsutøvere og kroppsbyggere. tjære høyere dose kan resultere i omdannelse av forbindelsen til østrogen som kan forårsake noen alvorlige østrogene bivirkninger. Tidligere studier og undersøkelser har vist at dette steroidet er ekstremt effektivt for en kuttesyklus og en bulkingsyklus. Du kan oppnå betydelige gevinster i begge sykluser ved å tjære passende doser.

Doseringer

Det er verdt å merke seg at kvinner trygt kan bruke Deca til sport og medisinske formål uten frykt for bivirkninger eller kurs, hvis doseringen ikke overskrider det tillatte området. Den sikre dosen for kvinner er 50 mg per uke (maksimalt 100 mg).

For menn er den anbefalte doseringen i området 200-600 mg per uke. Kurset bør vare i maksimalt 2,5 måneder.

Deca tar sin handling ganske sakte, bare i den tredje uken av injeksjonen, men effekten vil merkes i lang tid etter slutten av kursen.

Kombinasjoner

Idrettsutøvere tar dette steroidet hovedsakelig for å stimulere tilveksten av muskelmasse. Som regel er ett eller flere steroider inkludert i kurset for større effekt:

Nandrolon Decanoate + Sustanon (et spesialprogram for å øke totalvekten, muskelvolum, vann, fett)

– Bruken av Methandienone i kurs (en merkbar økning i muskelvolum og styrke)

Nandrolon + Testosteronpropionat (muskelmassen vil være solid og voluminøs, men med mye vann)

– Nandrolon kombinerer veldig godt med Winstrol (en økning i tørrvekt med en liten vannretensjon og tilbakerullingssjansen ca. 30 %, en økning i styrke ca. 25 %)

bivirkninger

Hvis du er overfølsom for steroider, kan du ta Dace med Cabergoline (Dostinex) for å kondensere effekten. Høyere doser av Deca kan resultere i androgene og høyere østrogene bivirkninger. Så du bør alltid innta passende doser uten å overskride grensen.

Til tross for den lave androgene aktiviteten, kan stoffet redusere utskillelsen av naturlig testosteron. På denne måten kan noen ubehagelige resultater oppstå, for eksempel midlertidig testikkelatrofi og fenomenet rollback. På en eller annen måte. etter kurset må hver idrettsutøver gjennomgå en PCT (ved å injisere Clomid eller HCG). HCG kan tas for å jevne ut en negativ innvirkning av steroidet på kroppen.

Deca anmeldelser

For det første er Deca et av de bestselgende produktene på nettsiden vår. For det andre er det verdt å merke seg at nesten alle anmeldelser om Nandrolone Decanoate er positive. Idrettsutøvere forteller om dens kraftige og langvarige effekt på kroppen. Idrettsutøvere legger merke til at de første par ukene er det ingen synlige endringer, men på slutten av kurset når vektøkningen 12 kg. Selv med den mest intensive livsstilen stopper ikke veksten, styrke og kraft øker, det er ingen tretthet, og den generelle fysiske og mentale tilstanden er alltid normal. De idrettsutøverne som led av leddsmerter legger merke til at smertene har gått over.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Decabol (British Dragon)”