Rexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - Besorgen Stanozolol Oral Online in DeutschlandRexobol-50 (Alpha Pharma) - Købe Stanozolol Oral Online in DanmarkRexobol-50 (Alpha Pharma) - Comprar Stanozolol Oral Online en EspañaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Ostaa Stanozolol Oral Online in SuomiRexobol-50 (Alpha Pharma) - Acheter Stanozolol Oral En ligne en FranceRexobol-50 (Alpha Pharma) - koop Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - comprare Stanozolol Oral Online in ItaliaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in PortugalRexobol-50 (Alpha Pharma) - köpa Stanozolol Oral Online in Sverige
Rexobol-50 (Alpha Pharma)

kr1,172.60

Rexobol-50 (Alpha Pharma)

kr1,172.60

Produsent: Alpha Pharma
Kategori: Oral
Stoff: Stanozolol oral (Winstrol)
Pakke: 50mg (50 piller)

Rexobol-50 er et anabole steroidmedisin som brukes av idrettsutøvere for å øke deres utholdenhet og styrke, for kvalitativ muskelvekst uten unødvendig væskeretensjon eller fettøkning. Den brukes hovedsakelig innen skjæresykluser. Produsert for oral bruk og på grunn av kort eksponeringstid (opptil 2 dager), med en halveringstid på 9 timer, brukes til atletiske formål og krever hyppige innleggelser (vanligvis daglige intervaller og store doser kan deles inn i to doser som tas på forskjellige tider av dagen, morgen og kveld). I de fleste tilfeller brukes det i lange perioder sammenlignet med andre orale steroider, som i gjennomsnitt er 6-8 uker i varighet.

Rexobol-50 Stanozolol

Etter opprinnelse er preparatet av Rexobol-50 et derivat av dihydrotestosteron (en biologisk aktiv form for testosteron i menneskekroppen). Sammenlignet med endogent testosteron har det redusert androgen aktivitet (30%), men økt anabol aktivitet (320%). Også dette stoffet:

 

  • Kan vise antagonistiske progesteronegenskaper. Tilbakemelding og applikasjonspraksis indikerer resistens mot gestagen virkning av nandroloner. Stanozolol 50mg er et ikke-smaksgivende steroid som ikke fører til vannretensjon, fettakkumulering hos kvinnelig type, utvikling av lipomasti/gynekomasti, og på grunn av en uønsket androgen effekt, anbefalt for sportsformål ikke bare av erfarne eller nybegynnere Rexobol-50 mannlige idrettsutøvere, men også kvinnelige idrettsutøvere. For kvinnelige idrettsutøvere, for å unngå konsekvenser av et maskulint utseende og for helsen, anbefales ekstremt lave doser for bruk: ved en dosering på 5-10 mg per dag er dette klassifisert som en sikker dose, men hvis du øker doseringen, er det vanskelig å unngå utvikling av virilisering;
  • Stanozolol i tabletter (50mg) fremmer anabolisme med hensyn til muskelmasse. Hovedeffekten av stoffet inkluderer: høykvalitets muskelvekst, fettforbrenningseffekt, fjerning av overflødig væske, økt stivhet og definisjon av musklene, en stor økning i styrke, utholdenhet og også ytelse. Med mottak av effekten av økt appetitt, antas det at det er en anti-østrogen og anti-gestagen effekt, en reduksjon i nivået av SHBG (bindende kjønnshormoner av globulin) med 50%;
  • Legemidlet er usannsynlig å gi maksimale resultater i muskelvekst, som Methandienone eller Oxymetholone, men det manifesterer seg effektivt i Rexobol-50 som rekruttering av tørr muskelmasse, som det brukes regelmessig til.

Oral Stanozolol, selv om det anses som relativt trygt når du følger anbefalingene, kan dette vise giftig sideeffekter på leveren (karakteristisk for moderat lav levertoksisitet). Andre mulige sideeffekter inkluderer: ubehag og smerter i leddbånd og ledd, økt blodtrykk og kolesterolnivåer, myokardhypertrofi, sjelden er androgene sideeffekter som akne, hårtap på hodet, økt aggresjon og andre. Det er viktig å merke seg at det første stoffet av Stanozolol ble introdusert i 1962, og i løpet av de siste tiårene har steroidet vist seg ikke bare effektivitet, men også komparativ sikkerhet i forhold til andre populære anabole steroider, og er derfor fortsatt en av de mest relevante for idrettsutøvere til dags dato .

 

hvordan ta Oral Stanozolol?

Rexobol-50 kan være det eneste steroidet som tas på kurs, men kombineres oftere med andre anabole og androgene steroider for synergistisk virkning. På grunn av et bredt spekter av Effekter – fra uttalt fettforbrenning til økt styrke, er det relevant i nesten alle idretter knyttet til fysisk aktivitet. Doser av Stanozolol i tabletter kan anbefales i området 20-50mg per dag med en daglig frekvens av innleggelse en eller to ganger daglig. Kursen for å ta Rexobol-50 stoffet for varigheten kan gå opp til 6-8 hele uker. Vanligvis er dette ikke tatt i lange perioder, fordi risikoen for side Effekter vil øke, inkludert becaBruken av toksisiteten Effekter på leveren. Syklusen med Stanozolol krever ikke Bruken av sterke anti-østrogener, som aromatasehemmere, fordi dette ikke er helt et aromatiserende steroid og det har ikke østrogen aktivitet. Men obligatorisk PCT (post cycle therapy), begynner etter fullføringen av hovedkurset og varer, vanligvis opptil 3 uker (kan effektivt gjøres med Bruken av Tamoxifen eller Clomiphene).

Eksempler på kombinerte sykluser med Rexobol 50

Sykluser av Stanozolol i tablettform og testosteronpropionat (for idrettsutøvere på nybegynnernivå under kuttesykluser). Syklusvarigheten er 6 uker + 3 uker PCT. Doser av dette steroidet i kombinerte sykluser er i gjennomsnitt 30-50 mg Stanozolol per dag og 100 mg testosteronpropionat annenhver dag. Innenfor post-kurs terapi brukes også Tamoxifen. Kursen for å ta Stanozolol 50mg, Testosteron Propionate og Trenbolone Acetate er for de mer erfarne idrettsutøvere for et sett med tørr muskelmasse. Kursets varighet er 8 uker + 3 uker etter syklusbehandling. Dosene av steroider for denne syklusen er i gjennomsnitt 30-50mg Stanozolol per dag, 100mg testosteronpropionat annenhver dag og 75-100mg trenbolonacetat annenhver dag. For PCT brukes også Clomiphene.

 

Oral Stanozolol: Anmeldelser fra idrettsutøvere

Oral Stanozolol har vært på markedet i mer enn et halvt århundre, men i tiårene siden oppstarten har det ikke mistet hastverket som det beste dopingmiddelet. På den annen side ble det opprinnelig utviklet for medisin og veterinærformål, men i forbindelse med utseendet av ikke-steroide analoger brukt til samme formål, brukes det i disse dager praktisk talt ikke som et legemiddel. I likhet med analogene til andre merker, er Rexobol-50 anmeldelser ofte positive, og beskriver utmerkede syklusresultater. Mottak denne steroid, som regel, er ikke ledsaget av en høy risiko for side Effekter og forbedringer, som fettforbrenning eller en økning i effektivitet, begynner å vises allerede i løpet av de første ukene etter bruk.
For å studere tilbakemeldinger fra kunder av Stanozolol tabletter, er tilgjengelig på forumet til nettbutikken vår eller på selve nettstedet. På forumet er det også enkelt å få en individuell konsultasjon angående egenskapene eller mottak av den interessante Rexobol-50 for sportsmedisiner, det være seg steroider eller peptidhormoner. For å kommunisere via forumet er det obligatorisk å registrere seg (det er ikke nødvendig hvis du bare vil studere innholdet i emnene), noe som ikke tar mye tid. Og hvis du bruker typiske sosiale nettverk, er forbindelsen nesten øyeblikkelig. Til tross for sikkerheten ved å kjøpe Winstrol, bør det huskes at medisiner kun foreskrives og brukes under tilsyn av spesialister. Fra selvaksept kan potensialet for alvorlige negative helsekonsekvenser oppstå hvis du ikke søker dette rådet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Rexobol-50 (Alpha Pharma)”