Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Induject-250 (fiale) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma)

kr692.70

Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma)

kr692.70

Produsent: Alpha Pharma Kategori: Injiserbart stoff: Sustanon 250 (testosteronblanding) Pakke: 10 pærer (250mg/ml)

Varenummer: 572 Kategorier: , Stikkord:

Induject-250 pærer er pærer som består av Sustanon 250. Den ble produsert av Alpha Pharma Healthcare. Det er en blanding av 4 forskjellige testosteronestere. Disse esterne er propionat, fenylpropionat, isokaproat og dekanoat. Disse estere er hovedgrunnen til at Induject-250 steroid er ekstremt effektivt og effektivt. Det øker nitrogenretensjonskursen i kroppen. På grunn av dette beholdes mer volum av nitrogen i musklene og musklene blir i stand til å absorbere høyere kapasitet av protein i dem og se hardt ut. Induject-250 er det beste valget for både bulking og klippesesongen. Det vedvarer i kroppen i svært lang tid, på grunn av det er det ekstremt operativt i kroppen i lang tid. Du er ikke obligatorisk å ta flere injeksjoner for å holde nivået stabilt i blodet.

Induject-250 er i stand til å bli stablet med nesten alle steroider. Handlingene til Induject-250 er ganske parallelle med handlingene til testosteron. Det øker muskelveksten så vel som fetttapsprosessen ved å øke stoffskiftet. Idrettsutøvere og kroppsbyggere, på deres bulking sesong kan blande det med enten Anadrol, Dianabol, Deca-Durabolin eller Trenbolone for å få maksimalt resultat. Forstørrelsene i muskler oppnådd ved hjelp av Induject-250 er langvarige og av god kvalitet.

For å oppnå maksimale resultater i kuttesyklusen, kan du stable Induject-250 med enten Winstrol eller Trenbolone. Du bør følge riktig kosthold for å oppnå maksimale fordeler. Uten riktig kosthold vil ikke resultatene være gode.

bivirkninger

Side Effekter av Induject-250 er den samme som side Effekter av testosteron. Disse sideeffekter inkluderer gynekomasti og vannretensjon i kroppen. Det er andre sider Effekter også som inkluderer akne, fet hud, kvalme, diaré, aggressiv natur, redusert libido og hårtap problem. Nolvadex eller Exemestane må tas for å unngå østrogene bivirkninger.

Doseanbefalinger

Den anbefalte dosen av Induject-250 er 250 mg til per uke. Noen ganger kan de nødvendige resultatene oppnås selv ved lavere doser.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Induject-250 (ampoules) (Alpha Pharma)”