Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) till salu - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Tamoxiver (Vermodje) til salg - Alpha Pharma Steroider. Online salg af lovlige steroider.Tamoxiver (Vermodje) en venta - Alpha Pharma esteroides. Ventas en línea de esteroides legales.Tamoxiver (Vermodje) Myytävänä - Alpha Pharma  Steroidit. Laillisten steroidien online-myynti.Tamoxiver (Vermodje) à vendre - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.
Tamoxiver (Vermodje)

kr19.00

Tomt på lager

Tamoxiver (Vermodje)

kr19.00

Produsent: Vermodje Kategori: Antiøstrogener Stoff: Tamoxifen citrate (Nolvadex) Pakke: 20mg 25 piller

Out of stock

Varenummer: 923 Kategorier: , Stikkord:

Tamoxiver (Tamoxifen) is used by athletes to combat high levels of estradiol when ved hjelp av AAS. Learn about the funksjoner ved the drug and hvordan å bruke it.

Mekanismen for Tamoxiver-aktivitet er hemming av østrogenreseptorer. Tidligere var forskere overbevist om at Tamoxifen ikke hadde antiøstrogene egenskaper, men denne teorien ble motbevist i forskningssyklusen. På grunn av dette er stoffet mye brukt av idrettsutøvere. Også populariteten til preparatet bestemmes i stor grad av den lave prisen på Tamoxiver . I vår butikk kan du alltid kjøpe Tamoxiver til en overkommelig pris .

Mange anabole har evnen til å samhandle med et spesifikt enzym kalt aromatase. Under dens påvirkning blir testosteron til østradiol, noe som fører til en økning i konsentrasjonen av sistnevnte. Dette er årsaken til manifestasjonen av et tilstrekkelig stort antall bivirkninger. Det er for å bekjempe dem Tamoxiver brukes. 

Tamoxiver (Vermodje) Effekter

Det skal sies med en gang at Tamoxifen ikke er i stand til å stoppe omdannelsen av testosteron til kvinnelige hormoner. Håndteringen er rettet mot å blokkere de tilsvarende reseptorene. Av denne grunn forhindrer ikke Tamoxifen aktiviteten til østradiol, men bremser den. Legg merke til hovedegenskapene til stoffet:

  • Øker de fysiske parametrene til idrettsutøvere.
  • Gir musklene dine ekstra definisjon, samtidig som den øker hardheten.
  • Kraftig antiøstrogen effekt på kroppen.
  • Den har fettforbrennende egenskaper.
  • Øker effektiviteten til leveren.

Bruk av Tamoxiver

Oftest brukes Tamoxifen under rehabiliteringsterapi. For å øke effektiviteten av  PCT anbefales det å bruke preparater av aromatasehemmergruppen sammen med  Tamoxifen . De fleste idrettsutøvere foretrekker å bruke  Proviron .

Hvis du bruker tamoxifen i forbindelse med Proviron under rehabiliteringsterapi , bør du starte ved hjelp av det i den siste uken av  AAS-syklusen din  og fortsette med dette i ytterligere 14 dager. Doseringen av stoffet er fra 10 til 20 milligram daglig bruk.

Hvis Tamoxiver skal brukes som det eneste stoffet, så start tar det 14 dager etter kanselleringen av AAS. Varigheten av Tamoxifen-syklusen i dette tilfellet vil være fra 14 til 21 dager.

Anmeldelser av Tamoxiver (Vermodje).

Hvis du leser  Tamoxiver Anmeldelser nøye , vil du se at stoffet er et kraftig middel for å bekjempe østrogen. Idrettsutøvere rapporterer også fravær av side Effekter når de hjelper av dette stoffet. Selv om instruksjonen inneholder en ganske stor liste over negative fenomener som kan oppstå. Basert på praktisk erfaring er det trygt å si at all side Effekter kun kan assosieres med feil Bruken av Tamoxifen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tamoxiver (Vermodje)”