Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime till salu - Eminence Labs. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Enaprime til salg - Eminence Labs. Online salg af lovlige steroider.Enaprime en venta - Eminence Labs. Ventas en línea de esteroides legales.Enaprime Myytävänä - Eminence Labs. Laillisten steroidien online-myynti.Enaprime à vendre - Eminence Labs. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.
Enaprime (Eminence Labs)

kr565.90

Tomt på lager

Enaprime (Eminence Labs)

kr565.90

Produsent: Eminence Labs Kategori: Injiserbart stoff: Testosteron enanthate Pakke: 10 pærer (250mg/ml)

Out of stock

Enaprime (Testosterone Enanthate) er et anabole steroider, som presenteres som en lang ester. Det er veldig populært innen kroppsbygging, vektløfting og styrkeløft, da det lar idrettsutøvere raskt få muskelmasse, øke styrke og utholdenhet betydelig. Opprinnelig ble Testosteron Enanthate brukt til medisinske formål (for behandling av mangel på testosteron). På grunn av det faktum at Enanthate-esteren hadde en sterk anabol effekt, ble den av interesse for idrettsutøvere innen kraftsport, og i løpet av tiden fikk den enorm popularitet i treningssentre. Blant jernelskerne er Testosterone Enanthate så populært, og mange idrettsutøvere snakker om ytelsesegenskapene til denne spesielle steroiden. Idrettsutøvere som har brukt Testosterone Enanthate, sier at dette stoffet lar deg raskt få en solid mengde muskelmasse, øke utholdenheten din betydelig og øke styrken. Også bemerket er tilstrømningen av energi, livlighet, økt tonus og raskere restitusjon etter trening. Testosteron Enanthate påvirker hemopoiesis positivt, øker nivået av røde blodlegemer i blodet og mengden oksygen som kommer inn i kroppen. Det er verdt å nevne at Enaprime beholder betydelig vann i kroppen. Dette er en av grunnene til den raske masseøkningen. Ofte betraktes vannretensjon av idrettsutøvere som en uønsket bivirkning, men det har også en positiv effekt: vann smører leddene dine, beskytter dem mot tunge belastninger under trening, lindrer smerter i dem og beskytter mellomvirvelskiver mot slitasje og skader.

hvordan ta Enaprime

Testosteron Enanthate er et langtidsvirkende steroid. Etter injeksjonen absorberes det gradvis, og opprettholder et høyt nivå av anabole hormoner i blodet. Maksimal konsentrasjon av stoffet faller på de første 2-3 dagene; etter som den avtar gradvis i løpet av 15 dager. Den har en sterk nok anabol effekt, så den fungerer ofte som grunnlaget for kombinert kurs for masse. Dette stoffet brukes av både profesjonelle og erfarne idrettsutøvere, så vel som nybegynnere.

Doseringen for erfarne idrettsutøvere som tidligere har brukt anabole steroider kan være 500-1000mg per uke, mens doseringen for nybegynnere er 250-500mg per uke. Injeksjoner utføres 1-2 ganger i uken, det er ønskelig å injisere på forskjellige punkter hver gang. Injeksjonen skal være dyp slik at nålen skal være 4-5 cm. Enanthate-oljen er tykk, så ikke eksperimenter og plasser den i deltaene, da denne er full av ulike betennelser på injeksjonsstedet. Etter at injeksjonen er administrert, legg deg ned i 3-5 minutter, mens du masserer injeksjonsstedet i en sirkulær bevegelse, som om du gnir «olje» inn i muskelvevet. De første dagene etter injeksjoner kan det være en følelse av at det er et fremmedlegeme på injeksjonsstedet (fordi det er det), noe som kan forårsake noe ubehag. For å akselerere tilheling av vev på injeksjonsstedene og forhindre betennelse, lager idrettsutøvere jodnett, og bruker også en rekke andre tradisjonelle metoder som fremmer tilheling på injeksjonsstedene. Ikke glem steriliteten til injeksjonen.

PCT etter Testosterone Enanthate

Vanligvis varer løpet av Enaprime 6–8 uker. På grunn av det faktum at Testosteron Enanthate er sterkt aromatisert, bør Proviron eller aromatasehemmere (f.eks. Anastrozol) tas under kurset (fra 2 uker til slutten av kurset). Hvis kursen overskrider 8 uker og doseringen er mer enn 250 mg per uke, bør gonadotropin gis (fra 3 uker til 2 uker etter slutten av kurset). etter 3 uker etter fullføring av kurset, er det nødvendig å gjennomgå behandling etter kurset med Tamoxifen eller Clomid.

Testosteron Enanthate kurs

Som du allerede vet, er Enaprime et «grunnleggende» steroid og kan kombineres med nesten alle andre AAS. Nøyaktige doseringer av medikamenter brukt i en kombinert kurs velges individuelt basert på personens egenskaper og det endelige målet. Men på slutten av kurset er det alltid nødvendig å gjennomføre en PCT. Enaprime kan kombineres med Winstrol (Stanozolol), Primobolan, Anadrol, Trenbolone osv. Under kurset må du følge regimet, spise riktig og trene kompetent. Det anbefales å inkludere sportsernæring i kostholdet ditt (protein, vitamin-mineralkompleks, aminosyrer, BCAA, glutamin, kreatin osv.).

Testosteron Enanthate-bivirkninger

Siden Enaprime er svært mottakelig for aromatisering, kan idrettsutøvere ha en rekke sideeffekter (akne, gynekomasti, hårtap, etc.). Til dags dato er det medisiner (aromatasehemmere, antiøstrogener, gonadotropin), som lar deg minimere side Effekter og gjøre kursen så effektiv som mulig. Bruken av Testosterone Enanthate har en uttalt anabol effekt, stimulerer prosessen med proteinproduksjon – skaper en positiv nitrogenbalanse. Dette er bare to av de mange handlingene som utøves på kroppen til utøveren fra Bruken av Enaprime.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Enaprime (Eminence Labs)”