Andriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun pharmazeutika - Alpha Pharma Steroide ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroider ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma esteroides ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma SteroidikauppaAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Stéroïdes ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids Shop
Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

kr54.00

Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

kr54.00

Produsent: Sun Pharmaceuticals Kategori: Oral substans: Testosteronundekanoat Pakke: 40mg (60 piller)

Varenummer: 638 Kategorier: , Stikkord:

Andriol Testocaps er en av få nye steroider som har dukket opp de siste årene. I motsetning til de fleste anabole steroider, som kom på markedet så tidlig som på 1950- og 1960-tallet (og delvis allerede forsvant), har Andriol eksistert bare siden tidlig på 80-tallet. Denne omstendigheten er sannsynligvis en forklaring på hvorfor Andriol tar en spesiell plass blant steroider. Dette er et revolusjonerende steroid, da det sammen med «metyltestosteron» er det eneste orale stoffet testosteron.

Effekteren av Andriol Testocaps

Det avhenger av hvordan de brukes og andre komponenter, ofte i kombinasjon med ulike former for testosteron for å akselerere fordelene.

Testosteron er testosteron, uansett hvilken form det har. Studier har bekreftet effektiviteten til Andriol for dens evne til å:

  • Fremme beinstyrke
  • For å fremme utviklingen av mager muskelmasse
  • Øke produksjonen av røde blodlegemer (erytropoese)
  • Økt utholdenhet og utholdenhet
  • Som allerede nevnt, kommer testosteron i forskjellige former. Kroppsbyggere foretrekker injeksjoner av anabole androgene steroider fremfor oral form, fordi det gir raskere og ofte kraftigere fordeler.

Når du skal ta Andriol Testocaps

For å lette absorpsjonen anbefales Andriol til salgs å tas med mat. Bruken av Andriol Testocaps er ofte delt inn i to separate doser; En om morgenen og en om kvelden (med måltider).
Under absorpsjonsprosessen omdannes en del av testosteronundekanoat til dihydrotestosteron. Dette skjer før det absorberes i blodplasmaet. Denne prosessen gjør at absorpsjon avdihydrotestosteron og testosteron androgener kan brukes av kroppen.
Forholdsregler for bruk

Andriol Testocaps kan forstyrre en rekke funksjoner i kroppens system, inkludert det endokrine systemet, metabolisme, fordøyelsessystemet og muskel- og skjelettsystemet.
Personer som har blitt diagnostisert med noen form for kreft eller nyreproblemer, bør unngå ved hjelp av Andriol med mindre det er godkjent av en lege. Det samme gjelder personer med diagnosen enhver form for diabetes mellitus. Potensialet til Andriol og andre anabole androgene steroider kan også forverre hodepine, så personer med en historie med migrene bør være forsiktige.
Sist men ikke minst, individuell behandling eller psykologiske problemer bør unngå anabole androgene steroider som Andriol becaBruken av deres potensial for atferdsendringer.

Anmeldelser om Andriol til salgs

Hvis du ser på anmeldelser om Andriol i kroppsbygging, kan du se at det hovedsakelig brukes av de som akkurat har begynt å bruke steroidmedisiner. Det er en populær oppfatning at det er tryggere enn injiserbare medisiner. Men forresten er det motbevist av eksperter på dette emnet, og de indikerer hele tiden at en dose på 240 mg Andriol daglig er høy og ikke kan passere gjennom kroppen uten bivirkninger.

Vanligvis brukes Andriol i perioden med masseøkning, bedømt etter anmeldelser om bruk i kroppsbygging, mye vann holdes tilbake fra det. Resten av anmeldelser er i handlingen til stoffene – noen kan få muskler godt, andre ser ikke resultatene i det hele tatt, andre sammenligner det med de klassiske «syklusene», og er langt fra til fordel for Andriol.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)”