Online Androlic for Sale | Best Price Anabolic Steroid AvailableOnline Androlic till salu | Best Price Anabolic Steroid AvailableOnline Androlic til salg | Bedste pris Anabolske Steroid TilgængeligOnline Androlic en venta | Mejor precio Anabolic Steroid AvailableOnline Androlic Myytävänä | Paras hinta Anabolic Steroid AvailableOnline Androlic à vendre | Best Price Anabolic Steroid AvailableOnline Androlic for Sale | Best Price Anabolic Steroid AvailableOnline Androlic in vendita - steroide anabolizzante miglior prezzo disponibileOnline Androlic for Sale | Best Price Anabolic Steroid AvailableOnline Androlic for Sale | Best Price Anabolic Steroid Available
Androlic (Body Research)

kr1,568.20

Androlic (Body Research)

kr1,568.20

Produsent: Body Research Kategori: Oral Substans: Oxymetholone (Anadrol) Pakke: 50mg (100 piller)

Varenummer: 600 Kategorier: , Stikkord:

Androlic er et konstruert mannlig hormon (anabole androgene steroider eller AAS) som brukes til å behandle en lav rød blodplatekontroll (jernmangel). Det virker ved å utvide målingen av hormonet, erytropoietin, som er engasjert i produksjonen av røde blodplater. Denne anabole inneholder virkestoffet Oxymetholone, og kalles ofte Anadrol, Anapolon eller Oxys.

Effekter av Oxymetholone

Uten tvil kan vi med sikkerhet si at dette er den sterkeste AAS produsert i pilleformat, samt det nest kraftigste steroidet etter Trenbolone og dets estere, i henhold til evnen til å påvirke økningen i masse- og styrkedata til idrettsutøveren .

Oxymetholone bidrar til en veldig rask og uttalt, man kan til og med si «ekstrem» økning i masse- og styrkeindikatorer, mens steroidegenskapene manifesterer seg ganske raskt, og når et maksimum. En idrettsutøver kan forvente å få opptil 15 kg masse i en solo-syklus og en betydelig økning i styrke. Dessuten øker utholdenhet, appetitt godt og tilstanden til beinvev, ledd, leddbånd forbedres.

hvordan ta Oxymetholone

En Oxymetholone-kurs passer for menn over 21 år. Du får de beste resultatene på Oxymetholone kurs i løpet av de tre første ukene. En lengre kurs kan føre til leverskade. Så varigheten av Oxymetholone-kursen bør ikke være lengre enn 6 uker.

For å maksimere effekten av kursen for muskelmasse, følg en streng diett og sørg for at du sover i ca. 8-10 timer om dagen.

bivirkninger

Misbruk eller mishandling av anabole steroider kan forårsake uønskede bivirkninger. På det tidspunktet når Anadrol blir misbrukt eller mishandlet, kan du ha abstinensbivirkninger (for eksempel tristhet, irritabilitet, tretthet) når du uventet slutter å bruke stoffet. Disse sideeffekterne kan vare fra uker til måneder.

Andre side Effekter kan inkludere løse tarmer, eksitasjon, eller ubeleilighet hvile kan skje.

Mange personer som bruker denne medisinen har ingen signifikante bivirkninger.

Anmeldelser

Av arten av steroidets effekter er denne AAC veldig lik metan (methandienon). Denne likheten manifesterer seg i de positive resultatene av kursen og til og med i tilbakeføringen etter syklusen (opptil en tredjedel av vektøkningen), siden en ganske stor del av vektøkningen faller på vannretensjon, som forsvinner etter slutten av syklusen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Androlic (Body Research)”