Buy Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Max-Drol Maxtreme Online - Alpha Pharma Steroids
Max-Drol (Maxtreme)

kr89.00

Max-Drol (Maxtreme)

kr89.00

Produsent: Maxtreme Kategori: Oral Substans: Oxymetholone (Anadrol) Pakke: 10mg (100 piller)

Varenummer: 526 Kategorier: , Stikkord:

Max-Drol (Anadrol) er et anabole som brukes av vektløftere og kroppsbyggere, med Oxymetholone som den aktive ingrediensen. Legemidlet har vunnet popularitet i sportsmiljøet blant profesjonelle og amatører på grunn av dets høye anabole egenskaper som stimulerer muskelvekst de første ukene.

Egenskaper og effekter

Den aktive ingrediensen i sammensetningen av stoffet, Oxymetholone, som alle kjente anabole steroider, bestemte ikke umiddelbart sin plass i sportskretser. Oxy (en forkortelse i idrettskretser) har blitt brukt ofte til medisinske formål siden 1960-tallet: for å behandle osteoporose, styrke immunforsvaret og øke muskelvev hos svekkede pasienter. Men rykter om dens androgene og anabole aktivitet (45% og 320% av testosteron) nådde i økende grad profesjonelle idrettsutøvere. Dens tidlige effekt, kombinert med et akseptabelt nivå av toksisitet, gjør stoffet ekstremt populært blant idrettsutøvere. Dessuten er prisen fortsatt rimelig, og i vår nettbutikk er det også jevnlige rabatter og kampanjer.

Effekter under påføring:

  • Rask start (opptil 15 kilo muskelmasse samler seg i de første ukene av kurset);
  • Rollback (10-30% av den oppnådde massen går tapt siden det anabole stimulerer væskeansamlingen i kroppen);
  • Eliminer leddsmerter og øk utholdenheten under trening.

En økning i muskelmasseøkning skjer selv hos de menn som ikke driver med styrketrening og trener regelmessig.

hvordan ta Anadrol

Steroidet tas i løpet av 4 til 6 uker. Den synlige effekten vil allerede vises i løpet av de første 21 dagene. Noen utøvere bestemmer seg for å forlenge kurset utover 6 uker, men dette er helt upassende. For det første vil effekten ikke være merkbar, og for det andre vil side Effekter begynne å vises.

Det er uansvarlig å kjøpe Anadrol uten en detaljert undersøkelse av anmeldelser eller medisinsk råd. Siden, til tross for den tillatte toksisiteten for leveren, er dette steroidet fortsatt et intenst medikament.

Regler som må følges ved søknad:

  1. Varigheten av en gjennomsnittlig kurs bør ikke overstige 6 uker.
  2. Maksimal dosering av Anadrol per dag er 200 mg. Det er optimalt å ta 100 mg per dag (10 tabletter) delt i 5 tabletter til frokost og 5 til middag.
  3. I den første syklusen, observer stigeprinsippet, start med 50 mg i den første uken.

Kombinasjonskurs

Det er ofte populært å kombinere Anadrol med testosteronestere for balansert muskelmasseøkning og økt utholdenhetsytelse under styrketrening.

Kurs for masse – Hvis du ønsker å bygge muskelmasse raskere, kan du kjøpe Primobolan, Boldenone og Testosteron sammen med Anadrol.

kurs rettet mot styrke – Hvis du kjøper Stanozolol sammen med Anadrol, kan du øke styrkeindikatorene dine betydelig, noe som er spesielt viktig i styrkeløft. Men når du tar denne kombinasjonen, bør du være forsiktig i treningen, for ikke å bli skadet.

Innen 3-4 uker etter kurset kreves Bruken av østrogenblokkere, testosteronboostere eller Toremifene. Noen uker er nok til å gjenopprette testosteronnivået.

bivirkninger

Med en godt utformet kurs er det å kjøpe Anadrol en lønnsom og trygg løsning rettet mot umiddelbare resultater. For å oppnå en positiv effekt er det imidlertid viktig å tenke på helsen din. Det anbefales ikke å ta Anadrol med alfa-alkylerte anabole steroider (Methandienone, Methyltestosterone), da dette øker den toksiske effekten på leveren betydelig.

Anmeldelser

Kroppsbyggere foretrekker å kjøpe anabole steroider med Oxymetholone som base på grunn av den raske økningen i muskelmasse. Kroppsbyggere mener også at steroidprisen er berettiget på grunn av effekten av å redusere tretthet i sammenheng med konstant trening.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Max-Drol (Maxtreme)”