Buy Bold-max Online | Top Maxtreme Steroids SellerBesorgen Bold-max Online | Top Maxtreme Verkäufer von SteroidenKøbe Bold-max Online | Top Maxtreme Steroider SellerComprar Bold-max Online | Top Maxtreme esteroides VendedorOstaa Bold-max Online | Top Maxtreme Steroidien myyjäAcheter Bold-max Online | Top Maxtreme Stéroïdes Sellerkoop Bold-max Online | Top Maxtreme Steroids Sellercomprare Bold-max Online | Top Maxtreme Steroids SellerBuy Bold-max Online | Top Maxtreme Steroids Sellerköpa Bold-max Online | Top Maxtreme Steroids Seller
Bold-Max (Maxtreme)

kr860.70

Bold-Max (Maxtreme)

kr860.70

Produsent: Maxtreme Kategori: Injiserbart stoff: Boldenone undecylenate (Equipose) Pakke: 10ml hetteglass (300mg/ml)

Varenummer: 543 Kategorier: , Stikkord:

Fet-Max

Legemidlet Boldenone Undecylenate (Bold-Max Maxtreme) er et anabole steroid. Bold-Max Maxtreme kan ikke være solidarisk med testosteron, men dens androgene egenskaper er mindre artikulerte. Legemidlet er gradvis egnet for å utvide hjelpen og venøsiteten enn for å utvide muskelmassen.

Fet-Max Dose

Den grunnleggende sonen for bruk av dette stoffet er sport. Det anses som aktuelt i en rekke spill, i lys av det faktum at Effekter er forskjøvet. Dette kan for eksempel være sport eller kroppsbygging, eller til og med fotball eller hockey. For menn er den foreskrevne dosen av Boldenone undecylenate (Equipose) 200-800 mg for hver hel uke (det brukes i stor grad doser i distriktet på 400-600 mg for hver uke).

Si at løpet av Boldenon Undecylenate aldri holdes solo. Mye av tiden slutter konkurrenter seg til denne anabole med forskjellige steroider med anabole og androgene virkninger for å forbedre resultatene. Med hva spesifikt? Her er mye kontrollert av konkurrentens økonomiske evner, målet og, åpenbart, erfaring (noen få steroider er bedre for ømme fødder å ikke bruke).

Kurs Boldenone Undecylenate infusjon og sustanone kan feilfritt passe erfarne konkurrenter som trenger å oppnå et artikulert arrangement av muskelmasse, øke kvalitet og sult. Dette er en banebrytende og fungerende blanding av medisiner som passer utmerket til menn som er kunnskapsrike om tjæresteroider for påføringsformål.

På samme måte kan en kurs med turinabol bli ledet, som er en grei avgjørelse på sjansen for at du må utvide kvaliteten og oppnå en subjektiv utvikling av muskler. Dette er en generelt skjermet pakke med steroider, den kommer sannsynligvis ikke til å gi side Effekter og vil ha en enorm effekt. Slike kurs er ofte foreskrevet til amatører som ennå ikke har brukt betydelige steroider for å skape sportsresultater. Doser her, akkurat som alt i alt, bør velges separat. Det er obligatorisk å instruere PCT for å sikre mot potensielle resultater sannsynligvis ved bruk av steroidmedisiner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bold-Max (Maxtreme)”