Buy Bold-one Online | Top Anabolic SteroidsBesorgen Bold-one Online | Top anabole SteroideKøbe Bold-one Online | Top Anabolic SteroiderComprar Bold-one Online | Top Anabolic esteroidesOstaa Bold-one Online | Suosituimmat anaboliset steroiditAcheter Bold-one Online | Top Anabolic Stéroïdeskoop Bold-one Online | Top Anabolic Steroidscomprare Bold-one Online | Top Anabolic SteroidsBuy Bold-one Online | Top Anabolic Steroidsköpa Bold-one Online | Top Anabolic Steroids
Bold-One (Maxtreme)

kr672.10

Bold-One (Maxtreme)

kr672.10

Produsent: Maxtreme Kategori: Injiserbart stoff: Boldenone undecylenate (Equipose) Pakke: 10 pærer (100mg/ml)

Varenummer: 533 Kategorier: , Stikkord:

Fet-En

Sammensetningsnavnet for Bold-One eller Equipoise er Boldenone Undecylenate. De fleste steroidklienter henviser til dette som EQ. I lang tid ble det akseptert at Equipoise var fundamentalt det samme som et annet kjent steroid kjent som Deca-Durabolin. Dette kan ikke på noen måte.

Effekter av Equipoise er virkelig klare og dette steroidet tåles veldig mye av de fleste klienter. Noen vil møte en ekspansjon i sult mens de sykler med dette steroidet. Når sant skal sies, har EQ hatt noen tidligere prestasjoner i å behandle de med muskelsløsende infeksjoner og var likeledes et medikament bekreftet for bruk av veterinærer for å behandle ponnier.

Likevekt kan brukes i både skjære- og byggesykluser og ender opp med å bli gradvis lønnsomme når de stables med andre anabole steroider i motsetning til med en ytelsessyklus. Økninger i løpet av en byggesyklus vil ikke komme på mellomlang sikt, men vil heller være moderate og progressive. Det er viktig at økningene som oppnås i løpet av syklusen vil være mager masse. På tide å diskutere sykkel-EQ for gode resultater av høy kvalitet.

Til tross for det faktum at Equipoise kan brukes uten noen andre, vil du ikke finne mange drevne steroidklienter som vil kjøre dette steroidet alene. Det er gradvis fordelaktig når det stables med andre utrolige blandinger, og resultatene vil være betydelig mer observerbare.

Syklus

EQ-sykluser går noe lengre enn den vanlige syklusen. Lengden på enhver steroidsyklus velges ofte av personen. Variabler som muligens blir den viktigste faktoren mens du bestemmer lengden på en syklus inkluderer, mål, forskjellige steroider som stables, motstandsdyktighetsnivå og velvære/øveforberedende nivå. Du vil se at noen steroidklienter vil kjøre denne spesifikke steroiden i bare to måneder. Mens dette steroidet er tilpasningsdyktig og kan brukes til å kutte og bygge, vil de fleste erfarne steroidklienter kjøre dette steroidet under en bygning eller langsom tid på året for masseøkninger. Dette steroidet bør konsekvent brukes relatert til testosteron som en base steroid til syklusen. De to personene kan tjene på denne anabole forbindelsen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bold-One (Maxtreme)”