Online Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol till salu | Top Injectable Alpha Pharma SteroideOnline Boldabol til salg | Top Injectable Alpha Pharma SteroiderOnline Boldabol en venta | Top Injectable Alpha Pharma esteroidesOnline Boldabol Myytävänä | Top Injectable Alpha Pharma  SteroiditOnline Boldabol à vendre | Top Injectable Alpha Pharma StéroïdesOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma Steroids
Boldabol (British Dragon)

kr63.00

Tomt på lager

Boldabol (British Dragon)

kr63.00

Produsent: British Dragon Kategori: Injiserbart stoff: Boldenone undecylenate (Equipose) Pakke: 10 ml hetteglass (200 mg/ml)

Out of stock

Varenummer: 800 Kategorier: , Stikkord:

Boldabol er et mildt anabolt steroid med lavt androgen uttrykk, produsert av det thailandske farmasøytiske selskapet British Dragon. Det brukes vanligvis i kombinasjon med testosteron eller andre androgener under muskelbygging. Virkestoffet, Boldenone Undecylenate eller Equipoise som det vanligvis kalles, gir brukeren en langsom, men stabil og langsiktig anabol effekt.

Likevektseffekter

I nærvær av en full mengde protein og kalorier i idrettsutøverens kosthold, hjelper Boldenone Undecylenate til å bygge muskelvev, redusere de katabolske prosessene, øke appetitten, forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen, fyller muskler med oksygen og øker nitrogennivået i blodet. Det er en svært viktig faktor for å få muskelmasse og styrke. Store doser kan undertrykke negativ tilbakemelding på spermatogenese på grunn av hemming av FSH.

I seg selv inneholder Bolt, som det kort heter i sportsverdenen, et veldig interessant faktum. Det begynner ikke å virke umiddelbart, og det er ofte nødvendig å injisere det for å opprettholde konsentrasjonen i blodet siden Boldenone Undecylenate er en kort ester og dens varighet er ikke lang. Effekter av Equipoise tar lang tid å vises, vil du begynne å se en merkbar effekt etter en uke eller en og en halv uke etter starten av tar den. Alle disse nyansene gir et ubehagelig inntrykk. Det interessante faktum sier at dette stoffet har flere plusser enn minuser. Boldenone Undecylenate slutter ikke å virke etter slutten av kurset, du vil føle en merkbar effekt i mer enn en uke! Kvaliteten på den oppsamlede muskelen er imponerende siden Equipoise ikke holder på væsken i kroppen. Kroppsbyggere sammenligner det ofte med Deca, bare uten bivirkninger. Hvis ditt ønske er kvalitetsmuskler og du er klar til å vente på å få fantastiske resultater, så er Boldenone Undecylenate akkurat steroidet for deg!

Boldenone Undecylenate Doserings- og syklusråd

Den optimale dosen av Equipoise varierer fra 200-600 mg per uke. Den ukentlige dosen kan deles inn i 3-4 ganger og tas regelmessig. Det anbefales at injeksjoner gis annenhver dag. Kurset kan vare inntil 8 uker etter som det anbefales å ta en pause på 2 måneder.

Når kombinert med andre ingredienser som Testosterone Enanthate og Anadrol, gjør Boldenone Undecylenate underverker for å bygge sterke og massive muskler.

Bivirkninger

Etter Boldenone-tjære kan testiklene midlertidig endre seg i størrelse (testikkelatrofi). På slutten av kurset går testiklene tilbake til sin tidligere tilstand, dette er siden testiklene under kurset produserer sæd av dårlig kvalitet og i mindre mengder. Hos kvinner kan Boldenone Undecylenate øke størrelsen på klitoris, øke seksuell lyst, endre atferd, grovere stemmen eller forårsake hårvekst på uvanlige steder. Dessuten har dette stoffet potensial til å forårsake levertoksisitet.

Med jevne mellomrom er det nødvendig å endre injeksjonsstedene, siden hyppige injeksjoner på samme sted kan provosere utseendet til en abscess, i tilfelle en abscess, anbefaler vi å kontakte en medisinsk klinikk for konsultasjon av en lege. Abscesser går ofte over uten kirurgi.

Du kan kjøpe Boldabol til en lav pris på vår nettside i Norge.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Boldabol (British Dragon)”