Mastebolin (vial) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Mastebolin (Fläschchen) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Mastebolin (hætteglas) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Mastebolin (vial) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Mastebolin (injektiopullo) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Mastebolin (flacon) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Mastebolin (flacon) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Mastebolin (fiala) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Mastebolin (vial) (Alpha Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Mastebolin (vialampull) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Mastebolin (ampulle) (Alpha Pharma)

kr742.80

Mastebolin (ampulle) (Alpha Pharma)

kr742.80

Produsent: Alpha Pharma Kategori: Injiserbart stoff: Drostanolonepropionat (Masteron) Pakke: 10ml hetteglass (100mg/ml)

Mastebolin (ampulle) er hetteglasset som inneholder injiserbar form av hormonet Drostanolone Propionate som produseres av Alpha-Pharma Healthcare. Det ble reflektert som et av de fineste terapeutiske midler i omtrent to tiår. Det er veldig effektivt for å kurere postmenopausale kvinner som har brystkreft i mesterskapet. I det siste passet det ekstremt populært blant idrettsutøvere og kroppsbyggere som et skjærende steroid. De kan bruke Mastebolin hetteglass til konkurranse eller konkurranseforberedelse.

Mastebolin (ampulle) øker stoffskiftet i kroppen på grunn av hvilken fettforbrenningshastigheten også maksimeres i stor grad. Den generelle kroppstemperaturen økes også på grunn av hvilken fettforbrenningsprosess forbedres i kroppen. Reduksjonen i kroppsfett resulterer i å generere mer magre muskler, og du kan utvikle muskelmasse av høy kvalitet og oppnå en perfekt revet og tonet kropp på svært kort tid. Det er derfor kroppsbyggere bruker det i klippesyklusen.

Mastebolin (ampulle) er ikke så effektivt i bulking-syklusen fordi effekten er mild og gevinstene er kortsiktige og svake. Så du bør unngå Mastebolin i bulking syklus og ta andre bulking steroider for bedre resultater.

bivirkninger mastebolin (ampulle)

Det er mange sideeffekter knyttet til Mastebolin (ampulle), men østrogene sideeffekter er ikke noe å bekymre seg for. Mastebolin i seg selv fungerer som et anti-østrogen. Det er noen vanlige og veldig milde androgene sideeffekter som akne i ansiktet, fet hud, aggressiv oppførsel og økt libido. Virilization Effekter er også mulig, men fortsatt foretrekker mange kvinner dette steroidet og tar dette i lavere dose for å unngå bivirkninger. Virilization Effekter kan bli permanent hvis de ikke får riktig medisinsk hjelp.

Dose Mastebolin (ampulle)

Den anbefalte og svært operative dosen for menn er 300-600 mg per uke og syklusvarigheten er 6 til 8 uker. Kvinnene bør ta lavere dose som 100 til 300 mg i en uke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mastebolin (ampulle) (Alpha Pharma)”