Buy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Masteron 100 (Dragon Pharma)

kr833.50

Masteron 100 (Dragon Pharma)

kr833.50

Produsent: Dragon Pharma Kategori: Injiserbart stoff: Drostanolone propionate (Masteron) Pakke: 10 pærer (100mg/ml)

Varenummer: 700 Kategorier: , Stikkord:

Masteron 100 er produktnavnet for den injiserbare formen av hormonet Drostanolone Propionate som produseres av Dragon Pharma. Masteron brukes av kroppsbyggere for å oppnå en vakker definisjon av kroppen uten å fjerne overflødig væske og en moderat fettforbrennende effekt.

Egenskaper til Masteron

Innen kroppsbygging har Masteron vist seg som et utmerket stoff for å øke tørr muskelmasse. Resultatene er en moderat muskeløkning uten en betydelig økning i totalvekt. Masteron foretrekkes av idrettsutøvere som forbereder seg på seriøse konkurranser, hvor du må demonstrere styrken og skjønnheten til kroppen uten å forlate vektkategorien. Andre fordeler med stoffet er dets evne til effektivt å brenne fett, øke tettheten av muskler og den utmerkede formingen av muskler.

Dosering og administrasjon

Masteron kan tas individuelt eller i kombinasjon med andre legemidler. Hvis det tas alene, økes dosen litt. Den anbefalte dosen av Masteron for menn er 300-500mg hver 2.-3. dag, men ikke mer, siden effekten av det aktive stoffet i stoffet stopper etter bare 3 dager. Kvinner anbefales ikke å overskride 25-50 mg per dag, tatt en gang hver tredje dag, dette er på grunn av den høye sannsynligheten for viriliseringssymptomer.

Hvis idrettsutøveren ennå ikke har hatt erfaring med tar Masteron, er det bedre å overholde den anbefalte dosen og ikke øke den. Kurset for å ta Masteron overstiger oftest ikke 6-10 uker, men det kan også øke opp til 12 uker.

Når tjære Masteron, kan du ikke ta anti-østrogenmedisiner, siden det aktive stoffet Drostanolone Propionate ikke aromatiserer. Hvis det er behov for å kombinere Masteron med et hvilket som helst stoff, vil Winstrol (Stanozolol) være et utmerket alternativ, som perfekt fjerner væske fra kroppen. I denne kombinasjonen av medisiner er den anbefalte dosen av Winstrol i utgangspunktet 50-100 mg daglig eller annenhver dag, dosen av oral Winstrol økes fra 10 til 30 mg gjennom uken. Masteron kan tas både i form av tabletter og som injeksjoner, begge disse formene av stoffet, ved sin virkning på kroppen, gir god ytelse i kombinasjon med syntetiske testosteronderivater. Hvis du trenger å bygge muskler av høy kvalitet, kan Masteron tas i kombinasjon med Boldenone. Det eneste forbeholdet ved hjelp av en kombinasjon av disse to stoffene er økt appetitt. Så hvis det er behov for å opprettholde en idrettsutøvers vektklasse, er det best å følge en streng diett.

En god kombinasjon er Masteron og Primobolan (Methenolone). Når det gjelder deres effekt på kroppen, har disse stoffene likheter, men hvis de tas sammen, kan du på kort tid føle et merkbart resultat. Siden det anbefales å ta Primobolan i lang tid, tas Masteron og Primobolan kombinasjonen i 12 uker.

bivirkninger

En annen fordel med steroidet er fraværet av østrogen sideeffekter assosiert med aromatisering av hormonet. Masteron for menn uten resept forårsaker tradisjonelle maskuline bivirkninger: skallethet på grunn av hemming av hårsekkveksten; akne hos personer med fet hud og aggressiv oppførsel.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Masteron 100 (Dragon Pharma)”