Buy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBesorgen Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot till salu OnlineKøbe Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot til salg OnlineComprar Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot en venta OnlineOstaa Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot Myytävänä OnlineAcheter Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot à vendre Onlinekoop Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Onlinecomprare Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBuy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Onlineköpa Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Online
Alphabolin (Alpha Pharma)

kr731.00

Alphabolin (Alpha Pharma)

kr731.00

Produsent: Alpha Pharma
Kategori: Injiserbart
stoff: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
Pakke: 5 pærer (100mg/ml)

Alphabolin fra Alpha Pharma er et effektivt steroidinjeksjonsmiddel som brukes i kroppsbygging for å kutte sykluser, som er hovedformålet med dette steroidet. I hjertet av stoffet Alphabolin er den aktive ingrediensen Methenolone Enanthate. Dette aktive stoffet er et derivat av dihydrotestosteron, det kraftigste endogene androgenet, som finnes i den mannlige kroppen. Slike kjemiske funksjoner ved Methenolone Enanthate tillater å utelukke omdannelsen til østrogen. Derfor er det lurt å kjøpe anti-østrogener, som du også kan finne produsert av alpha pharma, av den grunn at når du hjelper deg med dette stoffet, vil du ikke oppleve gynekomasti eller væskeretensjon og økt trykk. I kroppsbyggermiljøet foretrekker mange erfarne idrettsutøvere å kjøpe Alphabolin fra Alpha Pharma for bruk direkte på tørkesykluser, når de står overfor oppgaven med å ikke øke muskelmassen, men opprettholde den maksimale prosentandelen av tørre muskler i prosessen med å danne muskeldefinisjon. . Betydelig sjeldnere på markedet kan være en injiserbar form for Acetat med en kort «halveringstid», men Methenolone i injeksjoner blir oftere referert til som forlengede steroider. Prisen på Alphabolin fra Alpha Pharma og andre injiserbare former av stoffet er ofte lavere enn prisen for methenolon-tabletter.

Effekter på grunn av Bruken av Alphabolin

  • Den beste effekten av Alphabolin Alpha Pharma manifesteres i arbeidet med definisjonen av musklene (det bidrar til å beskytte de tørre musklene mot katabolisme sammen med den uttalte fettforbrenningseffekten).
  • Ikke uttrykte androgene egenskaper (44 % fra testosteron) gjør at påføringen av steroidet kan tolereres godt av kvinner for sportsformål, uten frykt for androgene bivirkninger.
  • Fravær av konvertering til østrogen, ubetydelig depresjon av kroppens eget testosteron, og også fravær av giftig påvirkning på leveren, gjør at dette steroidet kan bli rangert som et av de sikreste midlene for sportsfarmakologi.
  • Er en kraftig anti-katabolisk, og fremmer også vekst av styrke og akselerasjon av metabolisme.

Grunnleggende om bruk i idrett

Legemidlet Alphabolin injiseres i kroppen gjennom injeksjoner, som gjøres en gang i uken på ca 400mg, noe som skyldes at stoffet Alphabolin er et steroid av forlenget karakter med en halveringstid på 7 dager. Selve syklusen varer ikke mer enn to måneder (8 uker), noe som ofte er nok til at stoffet viser sin verdi. etter 3 uker etter å ha fullført kurset, vil det være nødvendig å gjennomføre postsyklusterapi, som utføres på grunnlag av generelle prinsipper og regler for PCT.
Legemidlet Alphabolin med rimelig bruk fører sjelden til utvikling av bivirkninger.

Kombinasjoner med andre steroider

For å oppnå en mer uttalt ytelse, er det mulig å kombinere Alphabolin med andre anabole legemidler. Så, for å bygge kvalitetsmuskler, er det optimalt å kombinere Alphabolin med Deca, Sustanon, Metan og Testosteron, og for å forbedre definisjonen av muskler, bør det kjøres i en syklus med Winstrol (Stanozolol).

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Alphabolin (Alpha Pharma)”