Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Parabolan 100 (Dragon Pharma)

kr114.00

Parabolan 100 (Dragon Pharma)

kr114.00

Produsent: Dragon Pharma Kategori: Injiserbart stoff: Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate Pakke: 10ml hetteglass (100mg/ml)

Parabolan 100 er en injiserbar form av stoffet Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate og den er produsert av det farmasøytiske selskapet Dragon Pharma. Det er et ekstremt kraftig anabole og androgene steroider. Både de anabole og androgene aktivitetene til dette produktet er 5 ganger høyere enn testosteron.

Parabolan effekter

Parabolan er et ideelt valg for de individene som ønsker å øke muskelmassen så vel som styrke. Den har nesten samme anabole Effekter som andre bulking-midler som Dianabol eller Testosteron. Den eneste forskjellen mellom medikamenter og andre steroider er at Parabolan ikke forvandles til østrogen. Dette er en fantastisk kvalitet da det forhindrer alvorlig østrogen sideeffekter som gynekomasti og vannretensjon i kroppen. Brukere kan få en svært revet og tonet kroppsbygning uten vannretensjon. Hvis du tar milde østrogene steroider, vil de fremme lavere muskelvekst. Dette er ikke tilfellet med Parabolan 100. Det oppmuntrer til enorm muskelvekst og styrke uten østrogene bivirkninger. Det fremmer også fettreduksjonsprosessen og øker metabolske prosessen, på grunn av hvilken fettet forbrennes og omdannes til energi i en akselerert hastighet. Hvis du tar riktige doser av Parabolan 100, trenger du ikke ta noen anti-østrogener.

Doseguide

Den anbefalte og normale dosen av dette steroidet er 150-250 mg per uke. Høy bruksfrekvens, som med korte estere, er ikke nødvendig på grunn av virkningsvarigheten på ca. 2 uker. For å opprettholde maksimal og stabil konsentrasjon av stoffet, utføres 1-3 applikasjoner per uke. Bruken av Parabolan er vanligvis langsiktig, så den anbefalte syklusvarigheten er i gjennomsnitt 6 til 10 uker. Noen ganger øker brukere syklusvarigheten til 16 uker, selv om dette kan øke risikoen for bivirkninger.

Kombinerte sykluser

Parabolan-kursen kombineres ofte, men steroidet er kraftig nok til å kjøres i en solo-syklus med utmerkede resultater i muskeløkning, ytelse og styrke. Trenbolone er en effektiv anabole i kombinasjon. Det er perfekt kombinert med Testosteron, Stanozolol, Methandrostenolone, Methenolone, Boldenone, Turinabol og andre analoger, avhengig av oppgaver, erfaring og kroppstoleranse.

bivirkninger

Parabolan 100 er relativt kraftigere enn testosteron og effekten av Parabolan er nesten tre ganger enn effekten av testosteron. Derfor er det noen potente androgene sideeffekter også. Disse sideeffekter inkluderer aggressiv natur, tap av hår og akne. Siden den androgene effekten er høyere, er det svært risikabelt for kvinner. Kvinner har svært høye sjanser for å oppleve virilisering Effekter, så de bør ideelt sett unngå dette stoffet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Parabolan 100 (Dragon Pharma)”