Buy Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroideKøbe Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroiderComprar Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma esteroidesOstaa Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidscomprare Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidsköpa Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids
Masteron 200 (Dragon Pharma)

kr1,138.70

Masteron 200 (Dragon Pharma)

kr1,138.70

Produsent: Dragon Pharma Kategori: Injiserbart stoff: Drostanolone propionate (Masteron) Pakke: 10 pærer (200mg/ml)

Varenummer: 715 Kategorier: , Stikkord:

Masteron 200 er handelsnavnet for det injiserbare hormonet Drostanolone Enanthate som er utviklet av Dragon Pharma. Opprinnelig ble det utviklet som et anti-østrogen for å forhindre oppbygging av østrogen i kroppen. Oppbygging av østrogen i den mannlige kroppen forårsaker noen alvorlige problemer som gynekomasti og vannretensjon. Masteron ble også ansett som en svært effektiv terapeutisk medisin. Det er enormt effektivt for å behandle postmenopausale kvinner som har brystkreft. I det siste har det blitt enormt populært blant idrettsutøvere og kroppsbyggere som skjæremiddel, derfor kan de bruke Masteron for å forberede seg til enhver konkurranse.

Masteron-effekter

Kroppens metabolisme økes kraftig ved hjelp av Masteron, derfor kan brukere forbrenne store mengder fett fra kroppen. tjære riktige doser av Masteron kan gjøre kroppen til en fettforbrenningsmaskin og du kan gå ned mye i vekt. Du må imidlertid følge et riktig kosthold for å gjøre Masteron mest effektivt. Reduksjon i fett fra kroppen, gjør at huden kan utvikle mager muskelmasse. Så ved hjelp av Masteron kan du oppnå en svært rippet, tonet og definert kroppsbygning. Det er hovedfaktoren som bidrar til populariteten til Masteron som et skjærende steroid.

Det er veldig mildt i bulking-sykluser og gevinster oppnådd i en bulking-syklus er små og svake, så du vil ikke få en enorm mengde muskelmasse og styrke på en bulking-syklus med Masteron.

Doseringer og sykluslengder

Den anbefalte og svært effektive dosen av Masteron for menn er 300mg til 400mg per uke, fordelt jevnt i 3 injeksjoner per uke. Varigheten av syklusen bør være 6 til 8 uker.

bivirkninger

Masteron har ingen østrogen sideeffekter som gynekomasti eller vannretensjon. Imidlertid er det noen androgene sideeffekter knyttet til Bruken av Masteron. Disse sideeffekterne er fet hud, akne på flere kroppsdeler og ansikt, tap av hår og aggressivitet i naturen. Virilization Effekter er også veldig vanlig med Masteron, derfor bør kvinner unngå dette steroidet for kroppsbyggingsformål.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Masteron 200 (Dragon Pharma)”