Buy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBesorgen Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingKøbe Oxydrolone Online by Alpha Pharma med verdensomspændende forsendelseComprar Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingOstaa Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingAcheter Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingkoop Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingcomprare Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBuy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingköpa Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shipping
Oxydrolone (Alpha Pharma)

kr919.70

Oxydrolone (Alpha Pharma)

kr919.70

Produsent: Alpha Pharma Kategori: Oral Substans: Oxymetholone (Anadrol) Pakke: 50mg (50 piller)

Oksydrolon er et av de kraftigste orale midlene. Dette steroidet er ikke tilbøyelig til å konvertere til østrogen, men har en østrogeneffekt i seg selv. Legemidlets varighet er 15 timer og oppdagelsestiden under medisineringen er opptil to måneder. Oxymetholone er egnet for bruk i forberedelsesperioden, men profesjonelle idrettsutøvere, på grunn av mulige ikke-konkurrerende tester, er Bruken av-steroidene nødvendig på egen risiko.

hvordan ta stoffet

Oksydrolon brukes til å få muskelmasse. Den anbefalte kursvarigheten for dette formålet er 4 til 6 uker, ved en dose på ca. 100 mg per dag. Basert på endringen i hormonelle Effekter som oppstår som et resultat av administrering av Oxydrolon, er det best å dele daglige doser i to eller til og med tre doser. Økende doser på mer enn 100 milligram gir ikke signifikante forbedringer i resultatene, men øker samtidig sjansen for bivirkninger. Hvis du prøver dette legemidlet for første gang, anbefales det å begrense dosen til 50 milligram. etter at kurset er fullført, bør PCT utføres, hovedmålet er gjenoppretting av kroppens egen testosteronproduksjon. Testosteron boostere eller Tribulus vil være i stand til å håndtere denne oppgaven. Bruken av Oxydrolone i kombinasjonskurs inkluderer kombinasjoner av Oxandrolone med Trenbolone og Primobolan. For å øke styrken kan du bruke Testosteron og Stanozolol. Det handler ikke om å overdrive med dosen. Stanozolol i kombinasjon med Oxymetholone er en fullstendig skadelig «duett», som kan føre til skade (f.eks. skade eller brudd på leddbåndene).

Bivirkninger av Oxymetholone:

  • Androgenisering / virilisering – talghud, akne, hårtap, ansikts- / kroppshår, seksuelle og andre brudd;
  • Østrogen eller gestagen side Effekter – redusert produksjon av naturlige testosteronnivåer, kolitt, væskeretensjon, økt trykk;
  • En økning av fettlaget av kvinnelig type;
  • Steroidet bærer hepatotoksisitet Effekter på leveren.
  • Derfor brukes vanligvis en relativt kort kurs. Lengden på søknaden er vanligvis begrenset til 6-8 uker.

Kommentarer og anmeldelser om Oxymetholone

I mange tiår har Oxymetholone vært og er fortsatt en av de beste steroidene for å oppnå rask og bemerkelsesverdig muskelmasse. Så det er ikke overraskende at kjøpere snakker stort sett positivt om det og snakker om en vellykket kurs med komplimenter. Oxymetholone-idrettsutøvere, fra kurs, bemerker at dette ikke er det sikreste anabole steroidet, men ifølge ekte idrettspersonell er risikoen verdt det. I tillegg er sideeffekterne enkle å minimere uten å møte store helseproblemer. Kommentarer om Oxydrolon beskriver det som et kraftig steroid, håndteringskraften er bedre enn nesten hvilken som helst analog. Det er også spesielt effektivt i sammensatte kurser, men det er viktig å huske på at ikke alle steroider kombineres trygt.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Oxydrolone (Alpha Pharma)”